Help als bedrijf

Alverna
© Dutchphoto

Samenwerken aan een duurzame leefomgeving

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een MVO beleid. Ondernemers beseffen steeds meer wat de economische waarde is van natuur en landschap. Een leefbare omgeving waarin mensen werken, wonen en recreëren is onmisbaar. Hier werken wij elke dag keihard aan, met de steun van duizenden donateurs en vrijwilligers. Ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren aan een mooi en leefbaar Noord-Holland. Bijvoorbeeld als sponsor of Bedrijfsvriend. Elke optie heeft specifieke voordelen, mate van zichtbaarheid en bijbehorende bijdrage. Met uw financiële steun houden we 96 natuurgebieden in heel Noord-Holland in topconditie. Hoe ver uw groene ambities ook gaan, in Landschap Noord-Holland vindt u een geschikte partner!

Excellente partner

Maatwerk voor bedrijven die een stapje extra willen doen

De term 'partner' geeft het al een beetje aan. Met onze Excellente partners is er altijd sprake van een maatwerkoplossing, waarbij we samen kijken naar de beste oplossing. Misschien is er specifiek project dat u wilt steunen? Of wilt u zich richten op een natuurgebied in de buurt van uw bedrijf? Met onze partners kijken we niet alleen naar de financiële aspecten, maar onderzoeken we alle opties om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Meer informatie
Bruine kiekendief / Menno Schaefer
© Menno Schaefer

Word Bedrijfsvriend

Gezellige club van betrokken ondernemers

De Bedrijfsvrienden komen uit allerlei branches en zijn van wisselende omvang. Elk jaar komen ze samen tijdens de Vriendenavond, vaak op lokatie in de natuur. Als Bedrijfsvriend steunt u ons werk met een financiële bijdrage en profiteert u van een aantal tegenprestaties, zoals gratis vergaderen in Huis Leyduin en een vermelding in ons tijdschrift. Er zijn drie opties; goud, zilver en brons. U bent al Bedrijfsvriend vanaf € 1.250,- per jaar. 

Bekijk de mogelijkheden
Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Word Sponsor

U steunt ons werk met een financiële bijdrage

Als sponsor steunt u ons werk met een jaarlijkse, financiële bijdrage vanaf € 250,-. Dit bedrag komt ten goede aan het beheer van onze 96 natuurgebieden in Noord-Holland. Om bijvoorbeeld maaiwerkzaamheden uit te voeren, nesten van vogels te beschermen of vrijwilligers te ondersteunen. Als dank voor uw steun ontvangt u een certificaat. Sponsor worden is makkelijk; neem vandaag nog contact op met Ilse Miedema.

Word sponsor
kluut
© Do van Dijck

Ilse Miedema

Functie

Hoofd Communicatie & Marketing

De prachtige natuur en het veelzijdige landschap waar Ilse zich voor inzet, geeft haar enorm veel energie en voldoening. Het werk loopt uiteen van strategisch overleg over maatschappelijke vraagstukken tot persoonlijke gesprekken met natuurliefhebbers die Landschap Noord-Holland een warm hart toe dragen. 

Neem contact op
Ilse Miedema
© Sabine van Keulen
Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven