Help als bedrijf

Alverna
© Dutchphoto

Samenwerken aan een duurzame leefomgeving

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een MVO beleid. Ondernemers beseffen steeds meer wat de economische waarde is van natuur en landschap. Een leefbare omgeving waarin mensen werken, wonen en recreëren is onmisbaar. Hier werken wij elke dag keihard aan, met de steun van duizenden donateurs en vrijwilligers. Ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren aan een mooi en leefbaar Noord-Holland. Bijvoorbeeld als sponsor of Bedrijfsvriend. Elke optie heeft specifieke voordelen, mate van zichtbaarheid en bijbehorende bijdrage. Met uw financiële steun houden we 96 natuurgebieden in heel Noord-Holland in topconditie. Hoe ver uw groene ambities ook gaan, in Landschap Noord-Holland vindt u een geschikte partner!

Excellente partner

Maatwerk voor bedrijven die een stapje extra willen doen

De term 'partner' geeft het al een beetje aan. Met onze Excellente partners is er altijd sprake van een maatwerkoplossing, waarbij we samen kijken naar de beste oplossing. Misschien is er specifiek project dat u wilt steunen? Of wilt u zich richten op een natuurgebied in de buurt van uw bedrijf? Met onze partners kijken we niet alleen naar de financiële aspecten, maar onderzoeken we alle opties om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Meer informatie
Bruine kiekendief / Menno Schaefer
© Menno Schaefer

Word Bedrijfsvriend

Gezellige club van betrokken ondernemers

De Bedrijfsvrienden komen uit allerlei branches en zijn van wisselende omvang. Elk jaar komen ze samen tijdens de Vriendenavond, vaak op lokatie in de natuur. Als Bedrijfsvriend steunt u ons werk met een financiële bijdrage en profiteert u van een aantal tegenprestaties, zoals een vermelding in ons tijdschrift. Er zijn drie opties: goud, zilver en brons. U bent al Bedrijfsvriend vanaf € 1.250,- per jaar. 

Bekijk de mogelijkheden
Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Word Sponsor

Een bijdrage aan de toekomst

Als sponsor steunt u ons werk met een jaarlijkse, financiële bijdrage vanaf € 250,-. Dit bedrag komt ten goede aan het beheer van onze bijna 100 natuurgebieden in Noord-Holland. Om bijvoorbeeld maaiwerkzaamheden uit te voeren, nesten van vogels te beschermen of vrijwilligers te ondersteunen. Als dank voor uw steun ontvangt u een certificaat. 

Word sponsor
Kluut
© Gert Buter / Buiten-Beeld

Koop een stuk natuur

Investeer mee in een groener Noord-Holland

In het drukke Noord-Holland is een groene omgeving van levensbelang. Het is tijd om natuur meer ruimte te geven. Steeds meer ondernemers dragen een steentje bij. Voor € 7,50 per m2 creëert uw bedrijf een stukje natuur. Als dank voor uw steun ontvangt u een certificaat. Samen bouwen we aan een mooier, duurzamer en gezonder Noord-Holland.

Meer informatie
Luchtfoto Ilperveld
© Jan Tuijp

Anne van Tongeren

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

Ik werk met giftgevers en zakelijke partners aan een waardevolle bijdrage voor de Noord-Hollandse natuur. Want samen bereiken we meer. Doet u ook mee? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven