Wat we doen

Kruiszwin
© Koos Leek

Met onze partners en opdrachtgevers werken wij aan een mooier Noord-Holland

Wij zijn Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlening van Stichting Landschap Noord-Holland. Met ons team van landschapsarchitecten, cultuurhistorische experts, ecologen, historisch geografen en groenbeheerders zijn we het meest complete ecologische advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland. Wij kennen de wereld waarin we opereren als geen ander en helpen u graag verder met uw project of vraagstuk. Wij geloven in de oplossingen die we bieden voor complexe vraagstukken die bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor mensen en dieren. Onze adviseurs zijn allemaal expert op hun eigen vakgebied. Zij werken vanuit hun eigen overtuiging aan projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling, ecologie, duurzaamheid en cultuurhistorie.

Expert in betrekken van opdrachtgevers en mensen

In aansprekende projecten geven we vorm aan de missie van Landschap Noord-Holland: ‘Samen maken we Noord-Holland mooier’. Met mooier bedoelen we dat we met passie werken aan programma's en projecten die een bijdrage leveren aan verbetering van de kwaliteit van natuur, openbaar groen en landschap. Wij zijn expert in het betrekken van opdrachtgevers en mensen die mee willen werken aan projecten ter verbetering van die duurzame groene leefomgeving. 

85 Jaar kennis en ervaring

De basis van onze expertise is 85 jaar regionale kennis op het gebied van natuur, landschap en beheer opgedaan in de gebieden van Landschap Noord-Holland. Als opdrachtgever profiteert u optimaal van die kennis en ervaring. Zorg over planvorming, inrichting, uitvoering en wet- en regelgeving nemen wij u geheel uit handen, zodat u kunt focussen op andere zaken. Ons uitgebreide netwerkt zorgt er voor dat wij snel en kostenefficiënt kunnen schakelen. Wij voeren zowel grote als kleine opdrachten op maat uit. En wilt u belangrijke stakeholders (overheid, omwonenden) betrekken bij uw project? Ook dat kunt u aan ons overlaten. Zie voor actuele projecten ons projectenoverzicht.

Het merk Natuurlijke Zaken

Natuurlijke Zaken is de merknaam voor de zakelijke dienstverlening met een eigen productenpakket. U doet nog steeds zaken met de Stichting Landschap Noord-Holland. En dat heeft veel voordelen. Alle kennis, middelen en relaties die we als maatschappelijke organisatie in huis hebben, kunnen ingezet worden om van uw project een groot succes te maken van ontwerp tot en met uitvoering. Dat maakt ons de meest aantrekkelijke partner voor projecten op het gebied van natuur, landschap en cultuurhistorie. 

Natuurlijke Zaken is ISO9001 2018 gecertificeerd. De Groenploeg is VCA gecertificeerd.

 

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.