Periodiek schenken

Periodiek Schenken
© Nico van Kappel - Buiten-Beeld

Meer impact voor een langere periode. Een mooie winst voor de natuur

Steeds meer natuurliefhebbers kiezen ervoor om de Noord-Hollandse natuur voor een langere periode te steunen via een periodieke schenking. Daar zijn we ontzettend blij mee want het geeft ons als natuurorganisatie meer zekerheid en continuïteit in de dagelijkse bescherming van planten en dieren. Daarnaast biedt periodiek schenken ook voor jou een kans. Door de gift schriftelijk te formaliseren voor een periode van minimaal vijf jaar, komt het hele bedrag in aanmerking voor belastingaftrek. Het voordeel dat je hiermee behaalt, biedt de mogelijkheid om de natuur een extra steuntje in de rug te geven.

In het informatiepakket (inclusief voorbeeldovereenkomst) kun je alles op je gemak nalezen. We sturen het graag per post of e-mail toe.

Ja, stuur mij het informatiepakket

Mijn gegevens zijn:
Hoe wil je het ontvangen
Brochure, formulieren én retourenvelop waarmee je de schenking direct kunt regelen
Alle informatie in één pdf-bestand. De formulieren zijn digitaal in te vullen, maar moeten nog wel geprint worden.
Adres
Met de aanvraag van het informatiepakket Periodiek schenken geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken de gegevens om je te informeren over Periodiek schenken. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.

Hoe werkt het?

 1. Vraag informatie aan

  Lees alles op je gemak na en bekijk het rekenvoorbeeld. Met de bijgesloten formulieren kun je de schenking direct regelen.

  Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
 2. Kies jouw manier van schenken

  Kies een bedrag, looptijd en bestemming van jouw gift. Stuur de ingevulde en ondertekende overeenkomst per post retour. 

 3. Bewaar de overeenkomst

  Wij verwerken de overeenkomst en sturen een door ons ondertekend exemplaar retour voor jouw eigen administratie. 

 4. Benut het belastingvoordeel

  Bij de jaarlijkse belastingaangifte is de periodieke schenking volledig aftrekbaar en kun je tot 37% van het jaarbedrag terugkrijgen.

Beschermersvoordelen

Beleef de natuur die we samen beschermen

Gedurende de looptijd van de schenking bent u óók Beschermer. U profiteert van voordelen, zoals de Natuurpas waarmee u voordelig toegang heeft tot onze activiteiten. Verder ontvangt u de Natuurgids met een overzicht van de natuurgebieden die u helpt te beschermen. En elk kwartaal sturen we een nieuw magazine, zodat u altijd op de hoogte bent van ons werk en de resultaten die we behalen.

Waaier magazines

Welk doel steun jij?

Keuze uit drie mooie bestemmingen

Je kunt kiezen uit drie bestemmingen van jouw gift: (1) aankoop van grond voor nieuwe natuur, (2) extra maatregelen voor bescherming van weidevogels en (3) bescherming van bijna 100 natuurgebieden in Noord-Holland. Welk doel ga jij steunen?

Vraag informatie aan
Steenlopers - Nico van kappel
© Nico van Kappel - Buiten-beeld

Anne van Tongeren

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

Ik werk met giftgevers en zakelijke partners aan een waardevolle bijdrage voor de Noord-Hollandse natuur. Want samen bereiken we meer. Doet u ook mee? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven