Ilperveld vogelkijkhut vaarexcursie

Natuurpas

Voordelig op stap in de Noord-Hollandse natuur

De Natuurpas is een voordeelpas, exclusief voor Beschermers van Landschap Noord-Holland. Als dank voor jouw steun, ontvang je elk jaar een eigen, gepersonaliseerde pas. Hiermee heb je toegang tot onze natuurgebieden én profiteer je van korting op excursies, evenementen, fluisterbootjes en vogelfotohut. Daarnaast bieden we in samenwerking met partners voordeelacties. Van bijzondere overnachtigingen in de natuur tot aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van natuurartikelen.

Nog geen Beschermer? Meld je hier aan en profiteer van de vele voordelen

Korting op activiteiten

Als Beschermer betaal je een gereduceerd tarief voor onze activiteiten. Vogels kijken, wadlopen, speurtochten, vleermuisexcursies of een open dag. Voor iedereen is er wel wat te beleven.  En het hele gezin profiteert!

Bekijk alle activiteiten
Boswachter Kees tijdens excursie
© Wim Apswoude

Toegang tot natuurgebieden

Met de Natuurpas heb je toegang tot onze natuurgebieden, inclusief terreinen van alle andere provinciale Landschappen. Let op. Voor toegang tot het Noordhollands Duinreservaat of de Amsterdamse Waterleidingduinen is een aparte toegangskaart nodig.

Voordelen per provincie
Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Bootje huren

In natuurgebied Ilperveld, ten noorden van Amsterdam, kun je heerlijk varen met een fluisterbootje, kayak, kano of roeiboot. Als Beschermer betaal je een gereduceerd tarief en kun je urenlang genieten van de natuur.

Lees meer
Boot huren
© Menno Schaefer

Korting op vogelfotohut

De vogelfotohut bij de Balgzandpolder is speciaal voor het fotograferen van wad- en watervogels. De hut is verzonken zodat je op ooghoogte en soms erg dichtbij de vogels kunt fotograferen. Als Beschermer krijg je korting op de huurpijs.

Lees meer
Kluten bij vogelfotohut
© Do van Dijck

Groen & Fit Collectief

Als Beschermer profiteer je van 8% korting op aanvullende verzekeringen en 10% korting op een reisverzekering. Ook word je 90 dagen sneller geholpen met Wachtlijstbemiddeling en ontvang je vitaal voordeel met het vitaliteitsprogramma Samen Fitter. 

Bereken premie
Groen & Fit Collectief
cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.