Vrijwilligers - Maarten van Cleef

Vrijwilliger worden

Je bent onmisbaar voor jouw groene leefomgeving

Wil je je ook vrijwillig inzetten om het landschap met unieke diersoorten en planten behouden? In jouw buurt of gemeente zijn veel vrijwilligers actief in de natuur. Vrijwilliger Fred: "Het is een manier van leven, ik ben niet alleen buiten, maar leer veel over de natuur en ontmoet veel verschillende mensen. Mooi toch, dat ik de leefgebieden zo een steuntje in de rug geef." 

Neem een kijkje bij één van de 150 werkgroepen , gerichte vacatures in onze eigen natuurgebieden zijn er ook. Bekijk ons aanbod: er zit vast iets leuks voor je bij! 

Vrijwilligers in mijn buurt

Bij jou in de buurt, langs sportvelden of in parken, zijn veel vrijwilligers aan het werk. Bekijk hier onze aangesloten 150 werkgroepen. Zij knotten bomen, leggen ijsvogelwanden aan, beheren een heemtuin of een bijzonder stuk natuur. Ga er eens langs of neem contact op!

Vrijwilligersgroepen
Natuurwerkdag / Seth Carnill
© Seth Carnill

Vacatures

Wil je vrijwilligerswerk doen in onze natuurgebieden? Kom dan als vrijwilliger bij ons werken! Denk aan rietmaaien, bomen verwijderen, excursies geven, molenreparatie of bezoekersontvangst.

Bekijk de vacatures
Vrijwilligerswerkdag / Seth Carnill
© Seth Carnill

Nieuwsbrief Groene Vrijwilliger

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang leuke natuurweetjes en al het laatste nieuws voor de Groene Vrijwilliger.

Nieuwsbrief Groene Vrijwilliger
Aico Lind
© Aico Lind
Binnenduinrandwatertje met blaartrekkende boterbloem
© Truus Zonneveld
Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven