Nieuwsbrief Groene vrijwilligers

Vrijwilligers - Aico Lind

Praktische tips voor natuurvrijwilligers in Noord-Holland

Ben je actief als vrijwilliger in de natuur? Bij een natuurorganisatie? Of misschien heb je zelf wel een terrein in beheer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Elke maand ontvang je praktische tips en ervaringen van anderen.  Echte praktijkkennis waarmee je direct aan de slag kunt. Inclusief informatie over cursussen en gereedschap. En mochten er nieuwe subsidiemogelijkheden zijn, dan ontvang je dit nieuws als eerste.

Naam en e-mail
Relatietype
Ben je donateur?
Ben je donateur?
Het donateursnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Met dit nummer kunnen we je e-mailadres koppelen aan je overige gegevens

Voorwaarden

Je ontvangt elke maand per e-mail onze nieuwsbrief. Als je geen prijs meer stelt op de nieuwsbrief, dan kun je je altijd snel en makkelijk uitschrijven via de afmeldlink onderin elk bericht. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met onze administratie via e-mail of tel.  088 - 00 64 400.

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.