IJsvogel

Beschermers

Speciaal voor Beschermers

Beschermers zijn onmisbaar voor de continuïteit van ons werk. Als Beschermer doneer je een jaarlijkse of maandelijkse bijdrage voor de bescherming van 100 natuurgebieden, verspreid over de hele provincie. Zo zorgen we samen voor een groene, gezonde leefomgeving, waarin planten en dieren een veilig thuis vinden. Via ons magazine (4 keer per jaar) en e-mail nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de behaalde resultaten en bieden we activiteiten en routes aan.

Regel hier de belangrijkste zaken rondom het Beschermerschap zelf online. Liever persoonlijke hulp? Neem dan contact op met onze Beschermersservice via tel. (088) 00 64 400 (tijdens kantooruren) of stuur een email

Betalen per incasso

De meeste Beschermers kiezen voor het betaalgemak van een automatische incasso. Dat kan maandelijks of jaarlijks. Een machtiging afgeven of wijzigen is zo geregeld. 

Lees meer
Wildrijk kalender
© Michael Hutchinson NIS

Bijdrage zelf overmaken

Het is het belangrijk dat we de ontvangen bijdrage herkennen als jouw gift. Vermeld het Beschermernummer of maak gebruik van het online betaalformulier (iDEAL).

Lees meer
Dodaars kalender
© David Pattyn NIS

Bijdrage verhogen

Door inflatie zijn de kosten explosief gestegen. Mocht je iets extra’s willen geven, dan is nú het moment. Elke euro is dringend nodig om de bescherming van de natuur in stand te houden.

Ik geef extra
Grutto
© Marcel van Kammen / Nature in Stock

Wijziging doorgeven

Ben je verhuisd? Of heb je een nieuw emailadres of bankrekeningnummer? Via het formulier kun je snel en makkelijk de meest actuele informatie doorgeven aan de Beschermersservice.

Wijziging doorgeven
Winterakoniet kalender
© Mart Smit NIS

Opzeggen

Je kunt de bijdrage op elk gewenst moment stopzetten, zonder verdere verplichtingen of voorwaarden. Na verwerking wordt de verzending van het magazine en Natuurpas beëindigd.

Opzeggen
Icarusblauwtje kalender
© Do van Dijck

Voordelen Natuurpas

In december ontvang je automatisch een nieuwe Natuurpas voor het komende jaar. Als Beschermer profiteer je van korting op onze activiteiten en producten.

Bekijk voordelen
Ilperpad in het Ilperveld / Dutchphoto
© Dutchphoto
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven