Opzeggen

Icarusblauwtje kalender
© Do van Dijck

Hartelijk dank voor je steun

Jammer dat je ons werk niet langer wilt steunen met een maandelijke of jaarlijkse bijdrage. Zoals je weet staat de natuur er momenteel slecht voor en kunnen planten en dieren wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Wij blijven daar onze uiterste best voor doen. In de afgelopen jaren hebben we samen met natuurliefhebbers als jou veel bereikt. En mooie resultaten geboekt. Daar zijn we je enorm dankbaar voor!

Vul svp het formulier zo volledig mogelijk in zodat we de opzegging correct kunnen verwerken en de verzending van het magazine en de Natuurpas kunnen beëindigen. We hopen je misschien later weer te mogen verwelkomen.

Ik wil mijn bijdrage voor de natuur stopzetten

Reden van opzegging
Mijn gegevens
Relatietype
Adres
Ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld, zie onze privacyverklaring. Wij gebruiken de gegevens om je opzegging te verwerken en bevestigen.
cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.