Natuurkalender 2020

Dodaars kalender
© David Pattyn NIS

Een jaar lang genieten van de Noord-Hollandse natuur! 

Haal de Noord-Hollandse natuur in huis met de nieuwe kalender van Landschap Noord-Holland en PWN. 12 prachtige natuurfoto’s nemen je mee op reis door de provincie. Met weidse landschapsfoto’s én intieme portretten van dieren en planten die er leven. Elke maand staat een nieuwe natuurervaring centraal. Onze boswachters nemen je mee naar hun eigen gebieden en geven tips over wat je er kunt doen.

De kalender is uitgevoerd in het vaste formaat van 24 x 34 cm (uitgeklapt 49 x 34 cm) en gedrukt op FSC-papier. In het calendarium zijn de maanstanden en feestdagen aangegeven en is er ruimte voor eigen aantekeningen. Het weekend is met een kleuraccent aangegeven. 

Vanaf 11 november beschikbaar voor levering

De kalender kost € 18,95. Donateurs krijgen korting en betalen € 14,95. Per bestelling wordt er € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt de kalender hieronder bestellen en online afrekenen via IDeal. Betaal je liever via een bankoverschrijving? Zie dan de instructies onderaan. De levertijd is circa twee weken. 

Natuurkalender 2020

Ja, ik bestel de Noord-Hollandse natuurkalender

Mijn gegevens
Relatietype
Adres
Mijn bestelling
De kalender kost € 18,95. Per bestelling wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
Het 6-cijferige donateursnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Heb je de pas niet bijdehand? Geen probleem, we doen een controle op basis van je adresgegevens.

Betalen via bankoverschrijving

Als donateur kun je ook een kalender bestellen via een bankoverschrijving. Maak het totaalbedrag (€ 14,95 per kalender + € 4,95 verzendkosten) over op NL28 RABO 0119139510 o.v.v. jouw donateursnummer (6 cijfers, zie achterzijde Natuurpas) en de omschrijving 'KALENDER2020'. Het donateursnummer is belangrijk om je adresgegevens te kunnen achterhalen in onze administratie. De levertijd is ongeveer twee weken.

Magazine 2. 2020

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven