Natuurkalender 2024

kalender herfstbos

Een jaar lang genieten van de Noord-Hollandse natuur! 

Haal de Noord-Hollandse natuur in huis met de nieuwe kalender van Landschap Noord-Holland en PWN. Twaalf prachtige natuurfoto’s nemen je mee op reis door de provincie, met intieme portretten van dieren en planten die er leven. Elke maand staat een nieuwe natuurervaring centraal, inclusief een korte toelichting door onze boswachters.

De kalender is uitgevoerd in het vaste formaat van 24 x 34 cm (uitgeklapt 49 x 34 cm) en gedrukt op FSC-papier. In het calendarium zijn de maanstanden en feestdagen aangegeven en is er ruimte voor eigen aantekeningen. Het weekend is met een kleuraccent aangegeven. 

  • De kalender kost € 20,95. Beschermers profiteren van korting en betalen € 15,95.
  • Per bestelling wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht.
  • Je kunt de bestelling direct online afrekenen via iDEAL. Betaal je liever via een bankoverschrijving? Zie dan de instructies onderaan de pagina.
Noord-Hollandse natuurkalender 2024

Ja, ik bestel de Noord-Hollandse natuurkalender

Mijn gegevens
Relatietype
Adres
Mijn bestelling
De kalender kost € 20,95. Per bestelling wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
Het 6-cijferige Beschermersnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Heb je de pas niet bij de hand? Vul dan niets in. We doen een controle op basis van je adresgegevens.

Betalen via bankoverschrijving

Als Beschermer kun je ook een kalender bestellen via een bankoverschrijving. Maak het totaalbedrag (€ 15,95 per kalender + € 4,95 verzendkosten) over op NL28 RABO 0119 1395 10 o.v.v. jouw Beschermersnummer (6 cijfers, zie achterzijde Natuurpas) en de omschrijving 'KALENDER2024'. Het Beschermersnummer is noodzakelijk om je adresgegevens te kunnen vinden in onze administratie. 

cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven