Natuurkalender 2021

Groene specht
© NIS

Een jaar lang genieten van de Noord-Hollandse natuur! 

Haal de Noord-Hollandse natuur in huis met de nieuwe kalender van Landschap Noord-Holland en PWN. Twaalf prachtige natuurfoto’s nemen je mee op reis door de provincie. Met weidse landschapsfoto’s én intieme portretten van dieren en planten die er leven. Elke maand staat een nieuwe natuurervaring centraal, met een korte toelichting door onze boswachters.

De kalender is uitgevoerd in het vaste formaat van 24 x 34 cm (uitgeklapt 49 x 34 cm) en gedrukt op FSC-papier. In het calendarium zijn de maanstanden en feestdagen aangegeven en is er ruimte voor eigen aantekeningen. Het weekend is met een kleuraccent aangegeven. 

De kalender kost € 18,95. Beschermers profiteren van korting en betalen € 14,95. Per bestelling wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. I.v.m. coronabeperkingen is het helaas niet mogelijk om de kalender op te halen op ons kantoor in Heiloo. Je kunt de bestelling direct online afrekenen via iDEAL. Betaal je liever via een bankoverschrijving? Zie dan de instructies onderaan.

Noord-Hollande Natuurkalender 2021

Ja, ik bestel de Noord-Hollandse natuurkalender

Mijn gegevens
Relatietype
Adres
Mijn bestelling
De kalender kost € 18,95. Per bestelling wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
Het 6-cijferige Beschermersnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Heb je de pas niet bijdehand? Vul dan niets in. We doen een controle op basis van je adresgegevens.

Betalen via bankoverschrijving

Als Beschermer kun je ook een kalender bestellen via een bankoverschrijving. Maak het totaalbedrag (€ 14,95 per kalender + € 4,95 verzendkosten) over op NL28 RABO 0119139510 o.v.v. jouw Beschermersnummer (6 cijfers, zie achterzijde Natuurpas) en de omschrijving 'KALENDER2021'. Het Beschermersnummer is noodzakelijk om je adresgegevens te kunnen vinden in onze administratie. 

Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.