Natuurkalender 2019

Steenlopers - Nico van kappel
© Nico van Kappel - Buiten-beeld

Een jaar lang genieten van de Noord-Hollandse natuur! 

Haal de Noord-Hollandse natuur in huis met de nieuwe kalender van Landschap Noord-Holland en PWN. 12 prachtige natuurfoto’s nemen je mee op reis door de verschillende landschappen in de provincie. Van de bloemrijke polders en duinen in de zomer tot de ijskoude winters langs de kust. Met weidse landschapsfoto’s én intieme portretten van de dieren en planten die er leven. Voor ieder wat wils dus! En het mooie is; de opbrengsten van de kalender komen ten goede aan het beheer van onze 96 natuurgebieden in Noord-Holland.

Een prachtig natuurcadeau

De kalender is uitgevoerd in het vaste formaat van 24 x 34 cm (uitgeklapt 49 x 34 cm) en gedrukt op FSC-papier. In het calendarium zijn de maanstanden en feestdagen aangegeven en is er ruimte voor eigen aantekeningen. Om bijvoorbeeld verjaardagen te noteren of alvast uitjes in de natuur  te plannen. Het weekend is met een kleuraccent aangegeven.

De kalender kost € 18,95. Donateurs krijgen korting en betalen € 14,95. Per bestelling wordt er € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt de kalender hieronder bestellen en online afrekenen via IDeal. Betaal je liever via een bankoverschrijving? Zie dan de instructies onderaan. De kalender is ook te koop bij Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, 1901 NX Castricum.

Natuurkalender 2019_Breed

Ja, ik bestel de Noord-Hollandse natuurkalender

Mijn gegevens
Relatietype
Adres
Mijn bestelling
De kalender kost € 18,95. Per bestelling wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
Het 6-cijferige donateursnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Heb je de pas niet bijdehand? Geen probleem, we doen een controle op basis van je adresgegevens.

Betalen via bankoverschrijving

Als donateur kun je ook een kalender bestellen via een bankoverschrijving. Maak het totaalbedrag (€ 14,95 per kalender + € 4,95 verzendkosten) over op NL28 RABO 0119139510 o.v.v. jouw donateursnummer (6 cijfers, zie achterzijde Natuurpas) en de omschrijving 'KALENDER2019'. Het donateursnummer is belangrijk om je adresgegevens te kunnen achterhalen in onze administratie. Zodra de betaling is ontvangen, versturen wij de kalender(s) per post toe.

Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven