Padden onder water

Doe een gift

Er is zoveel dat we kunnen doen. Help je mee?

Wat fijn dat je de Noord-Hollandse natuur wilt helpen met een eenmalige gift. Je kunt kiezen voor een donatie waarmee je ons werk in algemene zin steunt of je geeft aan één van onderstaande acties of thematisch fondsen. Er is vast een bestemming dat aansluit bij je interesse. Overweeg je om een groot bedrag te doneren en/of heb je een ander doel in gedachten? Onze collega Ilse Miedema bespreekt graag de mogelijkheden met je. 

Aankoop natuurgebieden

Met een bijdrage in het Noord-Hollands Natuurfonds help je ons om grond aan te kopen. Om hierop de bestaande natuur te behouden of om juist nieuwe natuur te realiseren. Een betere manier om natuur te beschermen voor de toekomst is er niet!

Lees meer
Luchtfoto Zandpolders
© Dutchphoto

BESCHERMING WEIDEVOGELS

Wil je iets extra’s doen voor grutto’s, kieviten en tureluurs, geef dan aan het weidevogelfonds. Vanuit het fonds financieren we allerlei maatregelen om het broedsucces van weidevogels te verbeteren. Zowel in onze eigen natuurgebieden als daarbuiten.

Lees meer
Jonge grutto - Weidevogelfonds
© Otto Plantema, Buiten-beeld / Jonge grutto

NATUUR IN NOORD-HOLLAND

Groot of klein, elke bijdrage is van harte welkom. Met jouw gift werken we aan een krachtige, vitale natuur. Voor elk onderdeel van ons werk kunnen we een steuntje in de rug gebruiken. Dankzij jouw donatie wordt het mogelijk.

Doneer nu
Het Wildrijk
© Ronald van Wijk
Cover magazine 4 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Wildrijk in de herfst

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. In deze editie lees je onder andere over onze eerste aankoop, meer dan 80 jaar geleden, het Wildrijk. Benieuwd? Vraag dan eenmalig gratis ons magazine aan.