Padden onder water

Doe een gift

Er is zoveel dat we kunnen doen. Help je mee?

Wat fijn dat je de Noord-Hollandse natuur wilt helpen met een eenmalige gift. Je kunt kiezen voor een donatie waarmee je ons werk in algemene zin steunt of je geeft aan één van onderstaande acties of thematisch fondsen. Er is vast een bestemming dat aansluit bij je interesse. Overweeg je om een groot bedrag te doneren en/of heb je een ander doel in gedachten? Onze collega Lindy van Kats bespreekt graag de mogelijkheden met je. 

Aankoop natuurgebieden

Met een bijdrage in het Noord-Hollands Natuurfonds help je ons om grond aan te kopen. Om hierop de bestaande natuur te behouden of om juist nieuwe natuur te realiseren. Een betere manier om natuur te beschermen voor de toekomst is er niet!

Lees meer
Luchtfoto Zandpolders
© Dutchphoto

BESCHERMING WEIDEVOGELS

Wil je iets extra’s doen voor grutto’s, kieviten en tureluurs, geef dan aan het weidevogelfonds. Vanuit het fonds financieren we allerlei maatregelen om het broedsucces van weidevogels te verbeteren. Zowel in onze eigen natuurgebieden als daarbuiten.

Lees meer
Jonge grutto - Weidevogelfonds
© Otto Plantema, Buiten-beeld / Jonge grutto

NATUUR IN NOORD-HOLLAND

Groot of klein, elke bijdrage is van harte welkom. Met jouw gift werken we aan een krachtige, vitale natuur. Voor elk onderdeel van ons werk kunnen we een steuntje in de rug gebruiken. Dankzij jouw donatie wordt het mogelijk.

Doneer nu
Het Wildrijk
© Ronald van Wijk
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.