Anne van Tongeren

Relatiemanager & fondsenwerver
Anne van Tongeren

In haar vrije tijd loopt Anne van Tongeren met veel verwondering door de landschappen die ons land rijk is. De natuur in haar nabijheid geeft energie. De landschappen van Noord-Holland laten haar de diversiteit van de provincie zien. Van duinen en wadden tot veenweidegebieden. De natuur is voor haar een plek waar ieder op zijn of haar eigen manier van geniet en ontspanning zoekt. Van vrijwilligers tot wandelaars en natuurliefhebbers. En niet te vergeten haar eigen collega's die zich iedere dag met enorme passie inzetten voor het behoud van die Noord-Hollandse natuur. Ze ziet het als geschenk, dat ze met al deze mensen mag samenwerken.

Daarom levert ze graag haar bijdrage, zodat Landschap Noord-Holland kan blijven doen waar ze goed in is; onze provincie een stukje mooier maken. Met enthousiasme zet Anne van Tongeren zich in om particulieren, bedrijven en vermogensfondsen bij het werk van Landschap Noord-Holland te betrekken.

cover magazine 1 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven