Nieuwsbrief Landschap Noord-Holland

Ree
© Els Branderhorst / Buiten-Beeld

Het laatste nieuws en de leukste uitjes in de Noord-Hollandse natuur

Onze boswachters helpen je graag op weg in de Noord-Hollandse natuur. Zij kennen de mooiste plekjes en weten precies wanneer je welke planten en dieren kunt zien. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws. Met leuke tips om erop uit te gaan, wandel- en fietsroutes, excursies in de buurt en bijzondere waarnemingen in de natuur.

Bekijk voorbeeld

Naam en e-mail
Relatietype
Ben je donateur?
Ben je donateur?
Het donateursnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Met dit nummer kunnen we je e-mailadres koppelen aan je overige gegevens

Voorwaarden

Je ontvangt elke maand per e-mail onze nieuwsbrief. Als je geen prijs meer stelt op de nieuwsbrief, dan kun je je altijd snel en makkelijk uitschrijven via de afmeldlink onderin elk bericht. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld.  Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met onze administratie via e-mail of tel.  088 - 00 64 400.

Noord-Hollands Natuurfonds
© Menno Schaefer

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.

Naar boven
Magazine cover

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken? Vraag eenmalig gratis ons magazine aan. In ons nieuwe magazine lees je alles over de bescherming van weidevogels in Noord-Holland.