naaldbomen

Help mee

Samen maken we Noord-Holland mooier

We beschermen al meer dan 80 jaar de natuur in Noord-Holland. Je vindt onze natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. Grote kans dat je er dagelijks langs rijdt of doorheen wandelt, zonder dat je er misschien erg in hebt. Het beheren van deze prachtige, maar ook kwetsbare natuur vergt continu aandacht en inspanning. Het lijkt misschien alsof de natuur zichzelf wel redt, maar zonder onze goede zorg zullen veel planten en dieren uit het Noord-Hollandse landschap verdwijnen. Onherroepelijk! Als we willen dat óók onze (klein)kinderen blijven genieten van de natuur, dan zullen we daar samen voor moeten zorgen. Help je mee?

Word donateur

Als donateur steun je ons met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Dankzij jouw donatie kunnen onze boswachters en vrijwilligers meer dan 90 Noord-Hollandse natuurgebieden beschermen voor de toekomst. Je bent al donateur vanaf € 2,50 per maand. Het welkomstpakket met magazine, natuurpas en wandelgids ligt voor je klaar!

Bekijk alle voordelen
Speurneusapp
© Dutchphoto

Aankoop natuur

Met een bijdrage in het Fonds Aankoop Natuurgebieden help je ons om grond aan te kopen. Om hierop de bestaande natuur te behouden of om juist nieuwe natuur te realiseren. Een betere manier om natuur te beschermen voor de toekomst is er niet!

Lees meer
Balgzand / Ronald van Wijk
© Ronald van Wijk

Periodiek schenken

Met een periodieke schenking steun je ons werk voor de periode van minimaal vijf jaar. Het grote verschil met een donatie, is dat het volledige bedrag aftrekbaar is van de belasting. Zo kun je honderden euro’s besparen.

Bekijk voordelen
Juffer
© Misja Smits / Buiten-Beeld

Weidevogelfonds

Wie iets extra’s wil doen voor grutto’s, kieviten en tureluurs kan bijdragen met een gift in het weidevogelfonds. Vanuit het fonds financieren we allerlei maatregelen om het broedsucces van weidevogels te verbeteren. Zowel in onze eigen reservaten als daarbuiten, in nauwe samenwerking met boeren en vrijwilligers. Help je mee?

Help de weidevogels

Extra geld voor maatregelen

Met jouw bijdrage kunnen we greppels vernatten, elektrische vossenrasters plaatsen, slootkanten afvlakken en nog veel meer!
Weidevogelfonds
© Otto Plantema, Buiten-beeld / Jonge grutto
Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven