naaldbomen

Help mee

Samen maken we Noord-Holland mooier

We beschermen al meer dan 80 jaar de natuur in Noord-Holland. Je vind onze natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. Grote kans dat je er dagelijks langs rijdt of doorheen wandelt, zonder dat je er misschien erg in hebt. Het beheren van deze prachtige, maar ook kwetsbare natuur vergt continu aandacht en inspanning. Het lijkt misschien alsof de natuur zichzelf wel redt, maar zonder onze goede zorg zullen veel planten en dieren uit het Noord-Hollandse landschap verdwijnen. Onherroepelijk! Als we willen dat óók onze (klein)kinderen blijven genieten van de natuur, dan zullen we daar samen voor moeten zorgen. Help je mee?

Word donateur

Als donateur steun je ons met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Dankzij jouw donatie kunnen onze boswachters en vrijwilligers meer dan 90 Noord-Hollandse natuurgebieden beschermen voor de toekomst. Je bent al donateur vanaf € 2,50 per maand. Het welkomstpakket met magazine, natuurpas en wandelgids ligt voor je klaar!

Bekijk alle voordelen
Speurneusapp
© Dutchphoto

Aankoop natuur

Met een bijdrage in het Fonds Aankoop Natuurgebieden help je ons om grond aan te kopen. Om hierop de bestaande natuur te behouden of om juist nieuwe natuur te realiseren. Een betere manier om natuur te beschermen voor de toekomst is er niet!

Lees meer
Balgzand / Ronald van Wijk
© Ronald van Wijk

Periodiek schenken

Met een periodieke schenking steun je ons werk voor de periode van minimaal vijf jaar. Het grote verschil met een donatie, is dat het volledige bedrag aftrekbaar is van de belasting. Zo kun je honderden euro’s besparen.

Bekijk voordelen
Juffer
© Misja Smits / Buiten-Beeld

Help mee de restauratie te voltooien

Voor Fort Zuidwijkermeer, aan het Noordzeekanaal bij Beverwijk, is een pracht van een kans ontstaan. Wij zorgen voor de natuur en renoveren het fort. Een bedrijf dat handelt in bijzondere kazen neemt daarna het fort in gebruik. Het ‘bewoonbaar’ maken van dit voormalige soldatendomein is een flinke investering. De renovatie is niet helemaal rond. Donateurs hebben al geholpen met donaties, totaal € 26.000. Er is nog € 9.000 nodig. Help je mee met een donatie?

Lees meer

Rondleiding voor giftgevers

Alle giftgevers ontvangen begin 2019 een uitnodiging voor een exclusieve rondleiding door het fort zodra de restauratie is afgerond.
Restauratie Fort Zuidwijkermeer
© Dutchphoto
Magazine nr. 3 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer alles over vleermuizen, stuivende duinen, bessen en nog veel meer. Inclusief uitneembare wandel- en fietsroute in de Eilandspolder.

Naar boven