Berkmeer/Koos Leek - verkiezingsdebat

Help mee

Samen maken we Noord-Holland mooier

We beschermen al meer dan 80 jaar de natuur in Noord-Holland. Je vindt onze natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. Grote kans dat je er dagelijks langs rijdt of doorheen wandelt, zonder dat je er misschien erg in hebt. Het beheren van deze prachtige, maar ook kwetsbare natuur vergt continu aandacht en inspanning. Het lijkt misschien alsof de natuur zichzelf wel redt, maar zonder onze goede zorg zullen veel planten en dieren uit het Noord-Hollandse landschap verdwijnen. Onherroepelijk! Als we willen dat óók onze (klein)kinderen blijven genieten van de natuur, dan zullen we daar samen voor moeten zorgen. Help je mee?

Word donateur

Als donateur steun je ons werk met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Dankzij jouw donatie kunnen onze boswachters meer dan 90 natuurgebieden beschermen voor de toekomst. Je bent al donateur vanaf € 2,50 per maand. Het welkomstpakket met magazine, natuurpas en wandelgids ligt voor je klaar!

Bekijk alle voordelen
Speurneusapp
© Dutchphoto

Geven aan natuur

Groot of klein, elke bijdrage is van harte welkom. Met jouw gift werken we aan een krachtige, vitale natuur.  Zodat zo veel mogelijk planten en dieren zich hier thuis voelen. Je kunt veilig online doneren of maakt zelf het bedrag over. 

Lees meer
Het Wildrijk
© Ronald van Wijk

Periodiek schenken

Met een periodieke schenking steun je ons werk voor de periode van minimaal vijf jaar. Het grote verschil met een donatie, is dat het volledige bedrag aftrekbaar is van de belasting. Zo kun je honderden euro’s besparen.

Bekijk voordelen
Juffer
© Misja Smits / Buiten-Beeld

Fonds Aankoop Natuur

Met een bijdrage in het Fonds Aankoop Natuurgebieden help je ons om grond aan te kopen. Om hierop de bestaande natuur te behouden of om juist nieuwe natuur te realiseren. Een betere manier om natuur te beschermen voor de toekomst is er niet!

Lees meer
Luchtfoto Zandpolders
© Dutchphoto

Weidevogelfonds

Wie iets extra’s wil doen voor grutto’s, kieviten en tureluurs kan bijdragen met een gift in het weidevogelfonds. Vanuit het fonds financieren we allerlei maatregelen om het broedsucces van weidevogels te verbeteren. Zowel in onze eigen reservaten als daarbuiten, in nauwe samenwerking met boeren en vrijwilligers. Help je mee?

Help de weidevogels

Extra geld voor maatregelen

Met jouw bijdrage kunnen we greppels vernatten, elektrische vossenrasters plaatsen, slootkanten afvlakken en nog veel meer!
Jonge grutto - Weidevogelfonds
© Otto Plantema, Buiten-beeld / Jonge grutto
cover november

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven