Fill 1 Copy 3

Gratis magazine

Voor liefhebbers van natuur in de buurt
Eilandspolder landschap

Maak gratis kennis met hét magazine over de Noord-Hollandse natuur

Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over planten en dieren én de laatste informatie van onze boswachters en vrijwilligers in het veld. En dankzij de handige, uitneembare fiets- of wandelroute kun je zelf op pad en ervaren hoe verrassend mooi Noord-Holland is.

Mijn gegevens zijn:
Adres
Wil je gelijk Beschermer worden?
Voor € 2,50 per maand help je 100 natuurgebieden te beschermen. Als dank ontvang je thuis een welkomstpakket met Natuur- en wandelgids, persoonlijke Natuurpas én ontvang je vier keer per jaar ons magazine
Ik machtig Landschap Noord-Holland om maandelijks € 2,50 van onderstaande rekening af te schrijven.
  • Je geeft ons toestemming om doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank te sturen en aan de bank om deze afschrijving conform onze opdracht uit te voeren.
  • Je kunt op elk gewenst moment jouw bijdrage aanpassen of stopzetten, zonder rekening te hoeven houden met een opzegtermijn of andere verplichtingen.
  • Als je het niet eens bent met een afschrijving kun je deze binnen 8 weken eenvoudig laten terugboeken door contact op te nemen met de bank. SEPA Incassant ID:NL11ZZZ370733250000.
  • We behandelen jouw gegevens vertrouwelijk en stellen deze niet aan derden beschikbaar. Meer informatie vind je in de privacyverklaring.
  • Je kunt op elk gewenst moment jouw donatie als Beschermer aanpassen of stopzetten.
  • Met de aanvraag van het magazine geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken. Wij gebruiken de gegevens om het magazine toe te sturen en je te informeren over onze activiteiten. We behandelen jouw gegevens vertrouwelijk en stellen deze niet aan derden beschikbaar. Meer informatie vind je in de privacyverklaring.
  • Je kunt eenmalig een gratis magazine aanvragen. Indien je in de afgelopen 2 jaar donateur bent geweest of al eerder een magazine hebt aangevraagd, dan is deelname aan deze actie niet mogelijk.
Wat lees je in het nieuwe magazine?
Fietsroute bij Enkhuizen (30 km)

Schitterende vergezichten langs het IJsselmeer en de binnendijkse polders 

Landschap, dat is natuur én cultuur!
© Henk van Bruggen
Opmerkelijk natuurnieuws

Bijzondere waarnemingen van zeldzame planten en dieren in onze natuurgebieden.

Opmerkelijk natuurnieuws
Portret van de Wulp

Foto's en verrassende weetjes van de grootste steltloper in Noord-Holland

wulp
Wat lees je in het nieuwe magazine?