Magazine aanvragen

IJsvogel
© Wil Doorn-Meijne

Ontvang gratis hét magazine over de Noord-Hollandse natuur

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Dan mag je ons magazine niet missen. Elk seizoen nemen we lezers mee op ontdekkingstocht door de provincie. Er is geen vergelijkbaar blad dat zo uitgebreid de natuur in Noord-Holland behandelt. Vier keer per jaar ontvangen onze 33.000 Beschermers deze bijzondere productie. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over planten en dieren én de laatste informatie van onze boswachters en vrijwilligers in het veld. En dankzij de handige, uitneembare fiets- of wandelroute kun je zelf op pad en ervaren hoe verrassend mooi Noord-Holland is.

Mijn gegevens zijn:
Relatietype
Adres
Ik ga akkoord met actievoorwaarden. Landschap Noord-Holland mag mij informeren over de activiteiten van de organisatie.


Je ontvangt per post gratis het laatste exemplaar van ons magazine én per e-mail onze maandelijkse nieuwsbrief. Als je geen prijs stelt op de nieuwsbrief, dan kun je je via de afmeldlink altijd snel en makkelijk uitschrijven. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Het kan zijn dat wij je eenmalig bellen om te vragen of je het tijdschrift vaker wilt ontvangen. Wil je niet gebeld worden? Laat het ons even weten via e-mail. Je kunt eenmalig een gratis magazine aanvragen. Indien je in de afgelopen 2 jaar donateur bent geweest of al eerder een magazine hebt aangevraagd, dan is deelname aan deze actie niet mogelijk.

Speciaal voor Beschermers

Elk seizoen een nieuw natuurmagazine

Als Beschermer help je mee om de natuur te beschermen voor de toekomst. Dankzij jouw bijdrage kunnen onze boswachters en vrijwilligers 97 Noord-Hollandse natuurgebieden in topconditie houden. Als dank ontvang je een aantal exclusieve voordelen, zoals het prachtige magazine.  Je bent al Beschermer vanaf € 2,50 per maand. Het welkomstpakket ligt voor je klaar!

Bekijk alle voordelen
Waaier magazines
Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.