Publicaties

Jaarboek Boerenlandvogels 2021

2021 was een beter jaar dan voorgaande jaren voor de grutto en de andere weidevogels. Het natte en koude voorjaar zorgde voor goede broedresultaten en ook voor voldoende broedsucces bij de grutto. Na een reeks magere jaren is dit een opsteker maar dit is geen reden om opgelucht adem te halen. 

Lees meer
Jonge grutto - Weidevogelfonds
© Otto Plantema, Buiten-beeld / Jonge grutto

Magazine Landschap Noord-Holland

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren over het landschap en de planten/dieren die er leven? Dan mag je het magazine van Landschap Noord-Holland niet missen. Er is geen vergelijkbaar blad dat zo uitputtend de natuur in de provincie behandeld. Vier keer per jaar ontvangen onze donateurs deze bijzondere productie. Al meer dan 40 jaar!

Vraag gratis Magazine Landschap aan
Waaier magazines

Magazine Tussen Duin en Dijk

Voor de echte kenners is er het natuurmagazine Tussen Duin & Dijk. Het presenteert op een zeer toegankelijke manier het natuuronderzoek in Noord-Holland. Voor het blad schrijven amateurs en professionals. Een abonnement kost slechts € 15,-. Dan ontvang je vier interessante nummers per jaar.

Neem een abonnement
Lepelaars voor de vogelfotohut / Hans Peeters
© Hans Peeters
Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven