Tussen Duin & Dijk

Het blad voor de natuuronderzoeker

Samen met de POFF (Provinciale Organisaties Flora en Fauna) geven we dit kwartaalblad uit voor natuurliefhebbers. Het presenteert op een zeer toegankelijke manier het natuuronderzoek in Noord-Holland. Voor het blad schrijven amateurs en professionals. Een abonnement kost slechts € 15,-. Het is een bijzonder blad omdat álle aspecten van de natuur aandacht krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat het instorten van de konijnenpopulatie ook gevolgen heeft voor de sprinkhanen in de duinen? Dat IJslandse grutto’s de Noord-Hollandse weilanden gebruiken om op te vetten? 

De redactie slaat met dit blad een brug tussen alle groepen die bezig zijn met het onderzoeken van de natuur. Het blad wordt geschreven én gelezen door vrijwilligers en professionele natuuronderzoekers. Dit blad bundelt de resultaten van hun onderzoek.

Neem een abonnement op Tussen Duin & Dijk

Wil je dit informatieve natuurblad thuis ontvangen? Vul dan snel het formulier in en ontvang elk kwartaal een nummer. 

Neem een abonnement
Cover Tussen Duin & Dijk
Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven