Tussen Duin & Dijk

Covers Tussen Duin & Dijk

Hét blad voor vrijwilligers, professionals en liefhebbers

Vind je het leuk om je te verdiepen in de wondere wereld van de Noord-Hollandse natuur? Schrik je niet van Latijnse namen, grafieken en tabellen? Dan mag je het kwartaalblad ‘Tussen Duin en Dijk’ niet missen. Samen met de POFF (Provinciale Organisaties Flora en Fauna) maken we vier keer per jaar een boeiend magazine met actuele en verrassende resultaten uit natuuronderzoek in Noord-Holland. Voor slechts € 17,50 per jaar heb je uren leesplezier en kan niemand jou meer iets wijsmaken over de natuur in onze prachtige provincie.

Ja, ik neem een abonnement

Mijn gegevens zijn:
Relatietype
Adres

Archief

Breed scala aan onderwerpen, voor ieder wat wils

Wist je dat het instorten van de konijnenpopulatie ook gevolgen heeft voor de sprinkhanen in de duinen? Dat IJslandse grutto’s de Noord-Hollandse weilanden gebruiken om op te vetten? Elk kwartaal biedt Tussen Duin en Dijk een breed aanbod aan onderwerpen. Laat je overtuigen door de inhoud van eerdere nummers en wordt vandaag nog abonnee.

Bekijk archief
Naardermeer
© Luc Hoogenstein
cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven