Cadeau Donatie

Cadeau Donatie

Jouw cadeau voor de Noord-Hollandse natuur

Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of huwelijk? Overweeg dan eens om een cadeau te vragen voor de Noord-Hollandse natuur. Het is niet alleen goed voor de wereld, het is ook leuk om te doen. Samen met je gasten verzamel je een mooi bedrag dat je kunt inzetten voor een natuurgebied of project in de buurt. Lekker concreet dus. En met het speciale 'Cadeau Donatiepakket' heb je alles in handen om van jouw inzameling een groot succes te maken. Via onderstaand formulier is het zo geregeld en kan het feest beginnen.

Vogelhuisje Cadeaudonatie
Een feestje om te geven

Het Cadeau Donatiepakket

Het pakket bestaat uit een donatie vogelhuisje én een persoonlijke QR-code. De QR-code (Tikkie) kun je gebruiken voor digitale giften tijdens het feestje, maar kun je bijvoorbeeld ook al op de uitnodiging plaatsen. Het vogelhuisje zet je tijdens het feest neer voor contante donaties. Daarna kun je het ophangen in de tuin of op het balkon, als herinnering aan jouw feest.

Ja, stuur mij het Cadeau Donatiepakket

Mijn gegevens
Adres
Ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld, zie onze privacyverklaring. Wij gebruiken jouw gegevens om het Cadeau Donatiepakket toe te sturen.

Hoe werkt het?

 1. Vraag pakket aan

  Je ontvangt per e-mail een bevestiging. We nemen contact op om jouw wensen te bespreken.

 2. Kies een doel

  Samen kiezen we een mooie bestemming voor het ingezamelde bedrag.

 3. Vier het feest

  Vraag de gasten om een bijdrage aan jouw cadeau. Dit kan contant via het vogelhuisje of met een Tikkie.

 4. Besteding donatie

  Je ontvangt een certificaat met de totale opbrengst. Wij gaan aan de slag met jouw donatie.

Donateur Dick Huijssoon

Broedvlot voor visdiefjes in Berkmeer

“Omdat we alles hebben wat ons hartje begeert, vroegen we iedereen voor ons 50-jarig huwelijk om een donatie voor Landschap Noord-Holland. Het ruime geldbedrag werd besteed aan een broedvlot voor visdiefjes in Berkmeer. Lekker concreet. Anders blijft het zo abstract.”

Dick en Nella Huijssoon
50-jarig huwelijk

Anne van Tongeren

Functie

Relatiebeheerder

Na de aanvraag van het Cadeau Donatiepakket, neem ik telefonisch contact met je op. Samen bespreken we eventuele wensen en kiezen we een mooie bestemming voor jouw donatie. Misschien heb je al een voorkeur voor een gebied in de buurt?

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.