Betalen per incasso

Wildrijk kalender
© Michael Hutchinson NIS

Het gemak van automatische afschrijving

De meeste Beschermers betalen de jaarlijkse bijdrage via een automatische incasso. Dat is de makkelijkste manier van doneren. Je hoeft nergens meer aan te denken én kunt in (kleinere) maandelijkse termijn betalen, als je dat prettig vindt. Voor ons kost de inning minder geld, waardoor er meer geld overblijft voor de natuur. Met onderstaand formulier is het afgeven van een nieuwe machtiging zo geregeld. Je kunt het formulier ook gebruiken als je het bedrag en/of bankrekeningnummer wilt veranderen van een bestaande incasso. Alvast hartelijk dank!

Je kunt op elk gewenst moment de machtiging stopzetten of aanpassen; een telefoontje of e-mail is voldoende.

Ja, ik kies voor méér betaalgemak

Mijn gegevens
Relatietype
Adres
Donatie
Mijn donatie
Bedrag
Bijdrage vanaf € 27,50 per jaar. Een extra gift is van harte welkom
Bedrag
Bijdrage vanaf € 27,50 per jaar. Een extra gift is van harte welkom
Bedrag
Bijdrage vanaf € 2,75 per maand. Een extra gift is van harte welkom


Met inzending van het formulier geef je toestemming aan Stichting Landschap Noord-Holland om doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank te sturen en aan de bank om deze afschrijving conform de opdracht van Stichting Landschap Noord-Holland uit te voeren. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze binnen 8 weken eenvoudig laten terugboeken door contact op te nemen met de bank. SEPA incassant ID: NL11ZZZ370733250000.

Beschermersbijdrage per incasso

  • De afgegeven machtiging is met een uniek kenmerk geregistreerd in onze administratie en wordt schriftelijk aan je bevestigd. Met het kenmerk kun je controleren of het bedrag dat is afgeschreven overeenkomt met wat is afgesproken.  
  • Jaar- en maandbijdragen worden aan het einde van de maand afgeschreven, rond de 27e.
  • Afschrijving van de jaarbijdrage vindt altijd plaats in januari. Alleen in het eerste jaar van de aanmelding is een afwijkende maand mogelijk.
  • Indien het niet lukt om op de afgesproken dag een bedrag van je rekening af te schrijven, dan proberen we het een maand later opnieuw. 
  • Je kunt op elk gewenst moment de machtiging stopzetten of laten aanpassen door contact op te nemen met de Beschermersservice, via telefoon 088-00 64 400 of email: info@landschapnoordholland.nl
Luchtfoto Ilperveld
© Jan Tuijp
Dankzij de financiële steun van donateurs kunnen we 100 natuurgebieden in topconditie houden
cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven