Word Bedrijfsvriend

Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Een gevarieerd gezelschap van betrokken ondernemers

De Bedrijfsvrienden van Landschap Noord-Holland bestaan uit een gevarieerd gezelschap van ondernemers in en buiten Noord-Holland. De bedrijven komen uit verschillende branches en zijn van wisselende omvang. Elke ondernemer heeft zo zijn/haar eigen beweegredenen om het werk van Landschap Noord-Holland te ondersteunen. Samen streven we naar een leefbare toekomst voor onze mooie provincie. Wilt u ook meewerken aan een gezonde, duurzame leefomgeving voor uw personeel, relaties en klanten? Als Bedrijfsvriend vergroot u de slagkracht en impact van ons werk. En u profiteert van een aantal exclusie voordelen.

  • Gratis gebruik van onze sfeervolle vergaderruimtes op Buitenplaats Leyduin
  • Deelname aan de jaarlijkse Vriendenavond
  • Werkdagen/excursies in de natuur met uw personeel en klanten
  • Vermelding in ons tijdschrift, jaarverslag en op de website
  • 4x per jaar ons kwartaaltijdschrift voor uw wachtkamer, leestafel, bedrijfsrestaurant etc.
  • Promotiemateriaal waarmee u uw betrokkenheid onder de aandacht kunt brengen

Vriendenavond

Jaarlijkse bijeenkomst vol inspiratie en samenwerking

Elk jaar organiseren we een speciale avond voor onze Bedrijfsvrienden. Vaak op locatie in de natuur, met een speciaal thema. Op zo'n avond informeren we over actuele resultaten van ons werk en bieden we vrienden de kans om hun projecten te delen. Een gezellige avond, waarbij bedrijven ook onderling kennis delen en tot verrassende samenwerkingen komen. Introducees zijn van harte welkom. Wilt u ook eens de sfeer proeven? Neem dan contact op met Ilse Miedema

Neem contact op
Bedrijven sponsors
© Johan Stuart

Uw bedrijf is al vriend vanaf € 1.250,- per jaar

Als Bedrijfsvriend toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. U kunt kiezen uit drie verschillende niveau's. Bij elk niveau levert Landschap Noord-Holland de daarbij behorende tegenprestaties en varieert de mate van zichtbaarheid van uw bedrijf. De specifieke details lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. De mogelijkheden zijn: Vriend (€ 1.250), Zilveren Vriend (€ 2.500) of Gouden Vriend (€ 5.000). De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Wilt u uw ondersteuning van grotere omvang laten zijn, dan kan dat als Excellente Partner. Uw bijdrage en onze tegenprestaties worden dan in onderling overleg vastgesteld. Adoptie van een specifiek terrein of project behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Interesse? Bel voor een afspraak

Overweegt u om ons werk te steunen als Bedrijfsvriend? Om actief mee te werken aan de ontwikkeling van natuur en landschap in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact op met Lindy van Kats, Fundraising Manager. We verkennen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen komen tot een aanbod dat naadloos aansluit bij uw visie als ondernemer en de toekomst van uw bedrijf.

Lindy van Kats

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

De natuur in je nabijheid geeft energie en ontspanning. Met enthousiasme zet Lindy van Kats zich in om particulieren, bedrijven en vermogensfondsen bij het werk van Landschap Noord-Holland te betrekken.

Neem contact op
Lindy van Kats
© Dutchphoto

Gratis vergaderruimte

Vergaderen in de natuur op het statige Leyduin

Als Bedrijfsvriend maakt u gratis gebruik van onze vergaderruimte op Buitenplaats Leyduin. Het statige landhuis ligt midden in de bosrijke natuur van Heemstede en Vogelenzang. Op de benedenverdieping zijn een aantal kamers te huur; een ideale locatie voor overleg, teamsessie of een brainstorm. Het nabijgelegen Gasterij Leyduin kan een heerlijke lunch of ontbijt verzorgen.

Bekijk vergaderruimte
Ruïne van Brederode
cover Magazine2 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Ree

Tips om erop uit te gaan in de vakantie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand wandel- en fietsroutes, excursies in de buurt, het laatste natuurnieuws en meer.