Word Bedrijfsvriend

Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Een gevarieerd gezelschap van betrokken ondernemers

De Bedrijfsvrienden van Landschap Noord-Holland bestaan uit een gevarieerd gezelschap van ondernemers in en buiten Noord-Holland. De bedrijven komen uit verschillende branches en zijn van wisselende omvang. Elke ondernemer heeft zo zijn/haar eigen beweegredenen om het werk van Landschap Noord-Holland te ondersteunen. Samen streven we naar een leefbare toekomst voor onze mooie provincie. Wilt u ook meewerken aan een gezonde, duurzame leefomgeving voor uw personeel, relaties en klanten? Als Bedrijfsvriend vergroot u de slagkracht en impact van ons werk. En u profiteert van een aantal exclusieve voordelen.

  • Deelname aan de jaarlijkse Vriendenavond.
  • Werkdagen/excursies in de natuur met uw personeel en klanten.
  • Vermelding in ons tijdschrift, jaarverslag en op de website.
  • 4x per jaar ons kwartaaltijdschrift voor uw wachtkamer, leestafel, bedrijfsrestaurant, etc.
  • Promotiemateriaal waarmee u uw betrokkenheid onder de aandacht kunt brengen.

Uw bedrijf is al vriend vanaf € 1.250,- per jaar

Als Bedrijfsvriend toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. U kunt kiezen uit drie verschillende niveau's. Bij elk niveau levert Landschap Noord-Holland de daarbij behorende tegenprestaties en varieert de mate van zichtbaarheid van uw bedrijf. De specifieke details lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. De mogelijkheden zijn: Vriend (€ 1.250), Zilveren Vriend (€ 2.500) of Gouden Vriend (€ 5.000). De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Wilt u uw ondersteuning van grotere omvang laten zijn, dan kan dat als Excellente Partner. Uw bijdrage en onze tegenprestaties worden dan in onderling overleg vastgesteld. Adoptie van een specifiek terrein of project behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Vriendenavond

Jaarlijkse bijeenkomst vol inspiratie en samenwerking

Elk jaar organiseren we een speciale avond voor onze Bedrijfsvrienden. Vaak op locatie in de natuur, met een speciaal thema. Op zo'n avond informeren we over actuele resultaten van ons werk en bieden we vrienden de kans om hun projecten te delen. Een gezellige avond, waarbij bedrijven ook onderling kennis delen en tot verrassende samenwerkingen komen. Introducees zijn van harte welkom. Wilt u ook eens de sfeer proeven? Neem dan contact op met Anne van Tongeren.

Neem contact op
Bedrijven sponsors
© Johan Stuart

Interesse? Bel voor een afspraak

Overweegt u om ons werk te steunen als Bedrijfsvriend? Om actief mee te werken aan de ontwikkeling van natuur en landschap in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact op met Anne van Tongeren. We verkennen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen komen tot een aanbod dat naadloos aansluit bij uw visie als ondernemer en de toekomst van uw bedrijf.

Anne van Tongeren

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

Ik werk met giftgevers en zakelijke partners aan een waardevolle bijdrage voor de Noord-Hollandse natuur. Want samen bereiken we meer. Doet u ook mee? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven