Excellente partner

Bruine kiekendief / Menno Schaefer
© Menno Schaefer

Maatwerk voor bedrijven die een stapje extra willen doen

De term 'Excellente partner' geeft het al een beetje aan. Met onze partners is er sprake van een maatwerkoplossing, waarbij we samen kijken naar de beste invulling. Met als uitgangspunt dat zowel uw bedrijf als onze belangen daar baat bij hebben. Misschien is er specifiek project dat u wilt steunen? Of wilt u zich richten op een natuurgebied in de buurt van uw bedrijf? Met onze partners kijken we niet alleen naar de financiële aspecten, maar onderzoeken we alle opties om samen een mooi resultaat neer te zetten. 

Afvalzorg

Delen van kennis en expertise in langdurig samenwerkingsverband

Afvalzorg is een belangrijke speler in de afvalverwerkingsmarkt. De organisatie zorgt voor opslag, recycling en storten van afval. Ook is Afvalzorg gespecialiseerd in de nazorg van verontreinigde locaties en in het ontwikkelen van gesloten stortlocaties tot veilige, nieuwe (recreatieve) bestemmingen. Een goed voorbeeld hiervan is het project Nauerna, waarbij we intensief samenwerken om een prachtig park te realiseren.

Afvalzorg
Park Nauerna
© aerophotostock

De Friesland

Goed voor verzekerden en goed voor de natuur

Lekker actief en genieten van de natuur. De ideale basis voor een fit en gezond leven. De Friesland en Landschap Noord-Holland helpen hierbij via het Groen & Fit Collectief. Hiermee profiteren verzekerden van 4% korting op de basisverzekering (Alles Verzorgd Polis), 8% korting op aanvullende verzekering en 10% op de reisverzekering. Zo werken we samen aan een fit en groen Noord-Holland.

De Friesland
Wandelaars Huisduinen

Stichting TriArcus

Bevorderen en in stand houden van cultureel erfgoed

Stichting TriArcus ondersteunt stichtingen en verenigingen bij de realisatie van diverse projecten. Belangrijke voorwaarde is dat het project aansluit bij de doelstellingen van de Stichting. We vonden elkaar in onze gezamenlijke zorg voor erfgoed, in dit geval het Heemskerkse Fort bij Veldhuis. Met de bijdrage van de Stichting krijgen diverse elementen op en rondom het fort een gedegen opknapbeurt zodat fietsers en wandelaars hier nog jarenlang van kunnen genieten. 

Stichting TriArcus
Luchtfoto Fort Veldhuis
© Dutchphoto

Interesse? Bel voor een afspraak

Overweegt u om ons werk te steunen als partner? Om actief mee te werken aan de ontwikkeling van natuur en landschap in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact op met Anne van Tongeren. We verkennen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen komen tot een aanbod dat naadloos aansluit bij uw visie als ondernemer en de kenmerken van uw bedrijf.

Anne van Tongeren

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

Ik werk met giftgevers en zakelijke partners aan een waardevolle bijdrage voor de Noord-Hollandse natuur. Want samen bereiken we meer. Doet u ook mee? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.