Word Sponsor

Kluut
© Gert Buter / Buiten-Beeld

U kunt ons steunen met een passende bijdrage

Sponsors van Landschap Noord-Holland dragen bij aan het beschermen van de Noord-Hollandse natuur door een jaarlijkse bijdrage te leveren aan de vitale natuur dichtbij of een specifiek project. Een sponsoring aan de Landschap Noord-Holland kan vanaf €350,-.  

Onze sponsoren zijn op de eerste plaats beschermer van Landschap Noord-Holland. Daarvoor ontvang u een natuurpas die korting geeft op ons excursieaanbod en 4x per jaar ons magazine.  Om u sponsoring aan Landschap Noord-Holland kenbaar te maken, ontvangt u een (digitaal) sponsorcertificaat. 

Samen maken we Noord-Holland mooier. Doe u met ons mee? 

Structureel bijdrage? 

Als Bedrijfsvriend van Landschap Noord-Holland ben je deel van een club ondernemers die allemaal het belang van de natuur behartigen.  Bedrijfsvriend van de Natuur bent u vanaf € 1.250,- per jaar. Bovenal bent u beschermer van Landschap Noord-Holland en vermelden we dit in ons magazine (uitgave 4x per jaar, 34.000 ontvangers). Jaarlijks komen we bij elkaar op een inspiratie bijeenkomst en nodigen we u graag uit voor een excursie. 

Interesse? Bel voor een afspraak

Overweegt u om de Noord-Hollandse natuur de helpen beschermen en actief mee te werken aan de ontwikkeling van natuur en landschap in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact op met Anne van Tongeren. Zij verkend graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden. 

Anne van Tongeren

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

Ik werk met giftgevers en zakelijke partners aan een waardevolle bijdrage voor de Noord-Hollandse natuur. Want samen bereiken we meer. Doet u ook mee? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven