Word Sponsor

Kluut
© Gert Buter / Buiten-Beeld

U kunt ons steunen met een kleine donatie

Sponsors van Landschap Noord-Holland ondersteunen ons met een jaarlijkse, financiële bijdrage vanaf € 250,-. Zo dragen wij samen zorg voor de Noord-Hollandse natuur. En dat is niet vanzelfsprekend, daar werken duizenden mensen hard aan. Als je wilt blijven genieten van die prachtige natuur moeten we samen aan de slag. Door onder andere de steun van onze sponsoren kunnen wij dagelijks werken aan een gezonde groene leefomgeving voor mensen en dieren in heel Noord-Holland. Hierdoor helpt u ons om het beheer van Landschap Noord-Holland mogelijk te maken.

Samen maken we Noord-Holland mooier. Doe u met ons mee? Als ons sponsor ontvangt u een (digitaal) sponsorcertificaat, 4 x per jaar ons magazine en wordt u  beschermer van Landschap Noord- Holland. 

Wilt u meer doen? 

Dat kan. Als Bedrijfsvriend steunt u ons werk met een financiële bijdrage en profiteert u van een aantal tegenprestaties, zoals een vermelding in ons tijdschrift. Er zijn drie opties: goud, zilver en brons. U bent al Bedrijfsvriend vanaf € 1.250,- per jaar. 

Interesse? Bel voor een afspraak

Overweegt u om ons werk te steunen als sponsor? Om actief mee te werken aan de ontwikkeling van natuur en landschap in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact op met Anne van Tongeren. We verkennen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking.

Anne van Tongeren

Functie

Relatiemanager & fondsenwerver

Ik werk met giftgevers en partners aan een waardevolle bijdrage voor de Noord-Hollandse natuur. Want samen bereiken we meer. Doet u ook mee? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Neem contact op
Anne van Tongeren
cover M2 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven