Donateurs

Michiel Poorter
© Cees de Jonge

Deze ondernemers bouwen mee aan méér Noord-Hollandse natuur

Zo op het eerste oog lijken de werelden van een investeringsmaatschappij uit Amsterdam, een ecologische kwekerij uit West-Friesland en een IT-consultant in De Zilk ver uiteen te liggen. Maar deze ondernemers hebben meer gemeen dan je zou denken. Alle drie stelden ze een stuk Noord-Hollandse natuur veilig voor de toekomst. Van een paar m2 tot een heel voetbalveld. Klanten en medewerkers reageerden enthousiast. Maar wat vooral opviel, was hun persoonlijke connectie met natuur. Michiel Poorter, Petra Hageman en Renee van Geel willen bijdragen aan een duurzame wereld. En dat deden ze op deze manier.

Doe ook mee. Koop een stuk natuur

'Mooi dat we dichtbij huis verschil kunnen maken'

Investeringsmanager Renee van Geel van investeringsmaatschappij Mentha Capital is erg gecharmeerd van de strategie van Landschap Noord-Holland om natuurgebieden aan elkaar te verbinden. 

Lees verhaal
Renee van Geel
© Cees de Jonge

'Ik wil iets teruggeven van wat wij de natuur hebben afgenomen'

Michiel Poorter adviseert en ondersteunt organisaties op IT-gebied. In plaats van het gebruikelijke eindejaarscadeau, schafte hij iets heel anders aan voor zijn klanten.

Lees verhaal
Michiel Poorter
© Cees de Jonge

'Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn geld goed besteed wordt'

Samen met haar man runt Petra Hageman ecologische kwekerij De Bolderik. Al jaren maken zij zich zorgen over de achteruitgang van de Nederlandse natuur. 

Lees verhaal
Petra Hageman
© Cees de Jonge

Méér natuur in de buurt

De verstedelijking neemt toe en er is minder ruimte voor ons allemaal om te ontsnappen aan de drukte. Dat kan niet zo doorgaan. Met jouw hulp gaan we de natuur in Noord-Holland uitbreiden. Is de volgende aankoop bij jou in de buurt?

Koop een stuk natuur voor € 7,50 per m2

Ja, ik help mee

Wat gebeurt er als we niets doen?

Planten en dieren komen in de knel, jij verliest jouw groene omgeving. Geef de natuur méér ruimte. Elke meter telt!
Natuurgebied Eilandspolder bij het dorpje Driehuizen vanuit de lucht
© Menno Schaefer
cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven