Ilperveld vogelkijkhut vaarexcursie

Natuurpas

Voordelig op stap in de Noord-Hollandse natuur

De Natuurpas is een voordeelpas, exclusief voor donateurs van Landschap Noord-Holland. Als dank voor hun steun, ontvangen donateurs elk jaar een eigen, gepersonaliseerde pas. Hiermee hebben zij toegang tot onze natuurgebieden én profiteren ze van korting op onze excursies, lezingen, fluisterbootjes (Ilperveld) en vogelfotohut (Balgzandpolder). Daarnaast bieden we, dankzij samenwerking met tientallen partners, een zeer gevarieerd aanbod aan voordeelacties. Van leuke uitjes en bijzondere overnachtigingen in de natuur tot aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van kleding, wandelschoenen en natuurartikelen. Met de Natuurpas wordt een bezoek aan de Noord-Hollandse natuur nog leuker!

Nog geen donateur? Meld je hier aan en profiteer van de vele voordelen

Korting op activiteiten

Als donateur betaal je een gereduceerd tarief voor onze activiteiten. Vogels kijken, wadlopen, speurtochten, vleermuisexcursies of een open dag. Voor iedereen is er wel wat te beleven.  En het hele gezin profiteert!

Bekijk alle activiteiten
Boswachter Kees tijdens excursie
© Wim Apswoude

Toegang tot natuurgebieden

Met de Natuurpas heb je toegang tot onze natuurgebieden in Noord-Holland. Inclusief de terreinen, kastelen en landgoederen van de andere provinciale Landschappen: in totaal 800 natuurgebieden in heel Nederland! 

Voordelen per provincie
Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Korting op vogelfotohut

De vogelfotohut bij de Balgzandpolder is speciaal voor het fotograferen van wad- en watervogels. De hut is verzonken zodat je op ooghoogte en soms erg dichtbij de vogels kunt fotograferen. Als donateur krijg je korting op de huurpijs.

Lees meer
Kluten bij vogelfotohut
© Do van Dijck

Groen & Fit Collectief

Niets is gezonder dan actief bewegen in de vrije natuur. Als donateur profiteer je van 8% collectiviteitskorting op de zorgpremie  van De Friesland Zorgverzekeraar. En je ontvangt een fit welkomstcadeau. 40.000 mensen doe al mee in het Groen & Fit Collectief.

Bekijk de voordelen
Wandelaars Huisduinen
Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven