Ilperveld vogelkijkhut vaarexcursie

Natuurpas

Voordelig op stap in de Noord-Hollandse natuur

De Natuurpas is een voordeelpas, exclusief voor Beschermers van Landschap Noord-Holland. Als dank voor hun steun, ontvangen Beschermers elk jaar een eigen, gepersonaliseerde pas. Hiermee hebben zij toegang tot onze natuurgebieden én profiteren ze van korting op excursies, evenementen, fluisterbootjes (Ilperveld) en vogelfotohut (Balgzandpolder). Daarnaast bieden we in samenwerking met partners leuke voordeelacties. Van bijzondere overnachtigingen in de natuur tot aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van natuurartikelen.

Nog geen Beschermer? Meld je hier aan en profiteer van de vele voordelen

Korting op activiteiten

Als Beschermer betaal je een gereduceerd tarief voor onze activiteiten. Vogels kijken, wadlopen, speurtochten, vleermuisexcursies of een open dag. Voor iedereen is er wel wat te beleven.  En het hele gezin profiteert!

Bekijk alle activiteiten
Boswachter Kees tijdens excursie
© Wim Apswoude

Toegang tot natuurgebieden

Met de Natuurpas heb je toegang tot onze natuurgebieden, inclusief terreinen van alle andere provinciale Landschappen. Let op. Voor toegang tot het Noordhollands Duinreservaat of de Amsterdamse Waterleidingduinen is een aparte toegangskaart nodig.

Voordelen per provincie
Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Korting op vogelfotohut

De vogelfotohut bij de Balgzandpolder is speciaal voor het fotograferen van wad- en watervogels. De hut is verzonken zodat je op ooghoogte en soms erg dichtbij de vogels kunt fotograferen. Als Beschermer krijg je korting op de huurpijs.

Lees meer
Kluten bij vogelfotohut
© Do van Dijck

Groen & Fit Collectief

Niets is gezonder dan actief bewegen in de vrije natuur. Als Beschermer profiteer je van 4% collectiviteitskorting op de basisverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar. Plus 8% korting op de aanvullende verzekeringen. Voor het hele gezin!

Bekijk de voordelen
Wandelaars Huisduinen

Vivara

Met de natuurproducten van Vivara maak je van jouw tuin, terras of balkon een heus vogelparadijs. Gebruik de kortingscode NP2021 in de webshop en ontvang 10% korting op vogelvoer, voedersystemen en nestkasten.

Webshop Vivara
Vivara
Cover magazine 4 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Wildrijk in de herfst

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. In deze editie lees je onder andere over onze eerste aankoop, meer dan 80 jaar geleden, het Wildrijk. Benieuwd? Vraag dan eenmalig gratis ons magazine aan.