Ilperveld vogelkijkhut vaarexcursie

Natuurpas

Voordelig op stap in de Noord-Hollandse natuur

De Natuurpas is een voordeelpas, exclusief voor Beschermers van Landschap Noord-Holland. Als dank voor hun steun, ontvangen Beschermers elk jaar een eigen, gepersonaliseerde pas. Hiermee hebben zij toegang tot onze natuurgebieden én profiteren ze van korting op onze excursies, lezingen, fluisterbootjes (Ilperveld) en vogelfotohut (Balgzandpolder). Daarnaast bieden we, dankzij samenwerking met tientallen partners, een zeer gevarieerd aanbod aan voordeelacties. Van leuke uitjes en bijzondere overnachtigingen in de natuur tot aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van kleding, wandelschoenen en natuurartikelen. Met de Natuurpas wordt een bezoek aan de Noord-Hollandse natuur nog leuker!

Nog geen Beschermer? Meld je hier aan en profiteer van de vele voordelen

Korting op activiteiten

Als Beschermer betaal je een gereduceerd tarief voor onze activiteiten. Vogels kijken, wadlopen, speurtochten, vleermuisexcursies of een open dag. Voor iedereen is er wel wat te beleven.  En het hele gezin profiteert!

Bekijk alle activiteiten
Boswachter Kees tijdens excursie
© Wim Apswoude

Toegang tot natuurgebieden

Met de Natuurpas heb je toegang tot onze natuurgebieden in Noord-Holland. Inclusief de terreinen, kastelen en landgoederen van de andere provinciale Landschappen: in totaal 800 natuurgebieden in heel Nederland! 

Voordelen per provincie
Grafelijkheidsduinen
© Ronald van WIjk

Korting op vogelfotohut

De vogelfotohut bij de Balgzandpolder is speciaal voor het fotograferen van wad- en watervogels. De hut is verzonken zodat je op ooghoogte en soms erg dichtbij de vogels kunt fotograferen. Als Beschermer krijg je korting op de huurpijs.

Lees meer
Kluten bij vogelfotohut
© Do van Dijck

Groen & Fit Collectief

Niets is gezonder dan actief bewegen in de vrije natuur. Als Beschermer profiteer je van 4% collectiviteitskorting op de basisverzekering van De Friesland Zorgverzekeraar. Plus 8% korting op de aanvullende verzekeringen. Voor het hele gezin!

Bekijk de voordelen
Wandelaars Huisduinen
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.