Expeditie Leyduin op Buitenplaats Leyduin

Routes
Expeditie Leyduin
© Yorinde Diepstraten
Routes

De boswachters van de Buitenplaats creëerden een interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin. Onderweg ontvang je vragen via je mobiel, maar doe je ook allerlei leuke opdrachten in de natuur. Hierdoor ontcijfer je de geheime code van een oud dagboek van de toenmalige boswachter. Langs het pad kun je bij het struinbos naar hartenlust hutten bouwen en dieren spotten. En daarna nog ‘over water lopen’. Als je de expeditie hebt volbracht, open je de kist met de gevonden code en vind je de prijs! Na afloop kun je natuurlijk nagenieten bij de Gasterij. Er staat een glaasje limo voor je klaar. 

Bekijk hier alle informatie voordat je op Expeditie gaat! Weet jij de geheime code te ontcijferen?

Expeditie Leyduin
© Yorinde Diepstraten

Praktische informatie

Nog meer routes? Word donateur!

Handige gids met 25 routes. Gratis als welkomstgeschenk!

Wil je nog meer inspirerende routes ontvangen? Word ook donateur en krijg onze 240 pagina's dikke natuur- en wandelgids (t.w.v. € 15,95) cadeau. Als donateur help je ons om 96 Noord-Hollandse natuurgebieden te beschermen voor de toekomst. Met jouw bijdrage zorgen we o.a. voor goede wandel- en fietspaden.  Je bent al donateur vanaf € 2,50 per maand. 

Bekijk alle voordelen
Natuurgids
Cover magazine 4 2022

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven