Bezoek Fort K'IJK met een groep

Groepsuitjes
Theeschenkerij Fort K'IJK
© S. van Keulen
Groepsuitjes

Bezoek aan Fort K'IJK 

In de poterne, het centrale deel van het fort, kunt u met een groep genieten van een kop koffie of thee. De vriendelijke warme en lichte ruimte is in Scandinavische stijl ingericht en er zijn verschillende tafels en lage zitjes om uit te kiezen. 

De audiotour is een aanrader voor klein (vanaf 6 jaar) en groot (100-). Het kost ongeveer 30 minuten om de tour te doen. De tour is binnen in het goed verwarmde fort.  Je bepaalt zelf het tempo en slaat desgewenst een onderdeel over, of doet hem zelfs twee keer. De audiotour is in het Engels, Duits en Nederlands te doorlopen. De audiotour onder 10 personen hoef je niet te reserveren.

Reservering audiotour 

Reserveren voor een groep vanaf 10 personen is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 5 werkdagen tevoren.  Stuur een mail met de datum, tijd van aankomst en het aantal personen. Kijk hier voor de openingstijden van Fort K'IJK. 

Stuur bericht 

Aanvraag groepsuitje : historische rondleiding door het fort

Heb je weleens een fort van de Stelling van Amsterdam van binnen bekeken?
Wat was de aanleiding om de Stelling  van Amsterdam te bouwen en wat betekende dat voor Amsterdam?
Wil je graag meer weten wat er zich in de verschillende periodes in en rond het fort bij Krommeniedijk heeft afgespeeld en bijvoorbeeld weten wat "een kazemat” is? 

Boek een groepsrondleiding en ontdek meer over dit fort. De gidsen hebben een persoonlijke binding met deze plek en kunnen je er smeuïge anekdotes en bijzondere weetjes over vertellen.

Rondleidingen mogelijk voor max. 16 personen en tijdens openingstijden. 
Kijk hier voor de openingstijden van Fort K'IJK. 

Stuur bericht 

Buitenlogo

Praktische informatie

Reserveer per e-mail
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M1 2024 liggend

Heb jij het lentenummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.