Vacature vrijwilliger begeleider Gezond Natuur Wandelen

gezond natuur wandelen

Vrijwillige begeleiders van Gezond Natuur Wandelen

Landschap Noord-Holland beschermt natuur en landschap in Noord-Holland met ca. 100 bevlogen medewerkers en heel veel vrijwilligers.

De stichting Gezond Natuur Wandelen creëert een netwerk van gratis wekelijkse natuurwandelingen. Noord-Holland is hiermee gestart maar er zijn nu in heel Nederland van dit soort wandelgroepjes. Met aantrekkelijke en laagdrempelige natuurwandelingen bereiken wij vooral mensen die niet zo actief zijn en weinig in de natuur komen. Door te bewegen, de natuur in te gaan en de contacten bevorderen wij hun gezondheid en welzijn.

De wandelingen zijn een succes en we groeien snel.

Wat ga je doen?

Helpen met het begeleiden van de wandelingen in de natuur. De frequentie hangt af van uw beschikbaarheid.

Er zijn nu wandelingen in de volgende gemeenten: Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hoorn, Landsmeer, Langedijk, Naarden, Oostzaan, Schagen, Texel, Velsen en Zaanstad.

Wat vragen wij

Iemand die het heerlijk vindt om met een groepje mensen op pad te gaan in de natuur.

Wat bieden wij

  • Het doen van zinvol en leuk werk op unieke locaties met mensen die hetzelfde doel nastreven: een mooier Noord-Holland

  • De mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te enthousiasmeren

Interesse?

Heb je belangstelling of wil je nadere informatie, bel of mail dan gerust met Ronald van Zon: contact@gezondnatuurwandelen.nl

Neem een kijkje op de website https://www.gezondnatuurwandelen.nl/wandelen/wandelingen-op-een-rij/

cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M1 2024 liggend

Heb jij het lentenummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.