Programma Betrekken bij Groen

Project
Vrijwilligers - Aico Lind
© Vrijwilligers - Aico Lind

Betrek mensen bij Groen? Ja!

Betrekken bij Groen is een gezamenlijk programma van de terrein beherende organisaties (TBO’s) bedoeld om de actieve betrokkenheid van mensen bij groen te vergroten. Wij voeren het programma uit, samen met IVN Noord-Holland. De Provincie Noord-Holland subsidieert het als onderdeel van haar aanpak Groen Kapitaal

In 2017 is een Vrijwilligerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. We zijn er trots op dat de vrijwilligers onze ondersteuning waarderen met een 7,6! Met de input van dit Vrijwilligerstevredenheidsonderzoek stelden de TBO’s een Meerjarenprogramma betrekken bij Groen 2018-2020 op.

 

Tuin Bram de Groote
Tuin Bram de Groote

Wie voeren het programma uit?

De samenwerkende Terreinbeherende Organisaties (TBO) voeren het programma Betrekken bij Groen uit. Zij zorgen voor de inschrijvings- en selectieprocedure van het fonds.

In het TBO zitten: Amsterdamse bos, Goois Natuurreservaat, IVN Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland, Natuurmonumenten, PWN, Recreatie Noord-Holland, Recreatieschap West-Friesland, Staatsbosbeheer en Waternet.

 

Tetje Falentijn

Functie

Projectleider Vrijwilligersondersteuning

Tetje is sinds 2014 projectleider vrijwilligersondersteuning binnen het team Betrekken bij Groen.

Neem contact op
Tetje Falentijn
© Landschap Noord-Holland
Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven