Duurzame recreatievoorzieningen voor gebieden Landschap Noord-Holland

Project
klaprooster en hekwerk Overplaats
© Maarten van Scheppingen

Duurzame producten geven karakter aan natuur- en recreatiegebieden. Voor de gebieden van Landschap Noord-Holland maakte de Groenploeg verschillende recreatieve voorzieningen van duurzame materialen. Ook voor eigenaren van andere terreinen, parken, buitenplaatsen en landgoederen maakte onze Groenploeg dergelijke duurzame, ambachtelijke voorzieningen. Alle producten maken wij uitsluiten op maat en van duurzame materialen. We maken producten vaak in eigen werkplaats op een ambachtelijke manier. U moeten dan denken aan houten toegangshekken, klaphekken, speeltoestellen en fietsenrekken passend in het gebied of in de omgeving. Wilt u meer informatie over dit soort projecten? Neem dan contact op met onze Groenploeg. Voor gebieden van Landschap Noord-Holland maakte de Groenploeg verschillende producten. Hieronder vindt u een selectie van deze producten die allemaal met duurzame materialen zijn gemaakt. 

Fietsenrekken Overplaats
© Maarten van Scheppingen
Fietsenrekken op De Overplaats - Heemstede
Nieuw toegangshek en fietsenrekken Overplaats
© Maarten van Scheppingen
Nieuw toegangshek en nieuwe fietsenrekken De Overplaats - Heemstede
Schouwborden
© Rick Veldt
Afpalingsbepalingen op schouwborden - Eendenkooi Van der Eng in Uitgeest
Noord-Hollands Natuurfonds
© Menno Schaefer

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.

Naar boven
Magazine cover

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken? Vraag eenmalig gratis ons magazine aan. In ons nieuwe magazine lees je alles over de bescherming van weidevogels in Noord-Holland.