Duurzame recreatievoorzieningen voor gebieden Landschap Noord-Holland

Project
klaprooster en hekwerk Overplaats
© Maarten van Scheppingen

Duurzame producten geven karakter aan natuur- en recreatiegebieden. Voor de gebieden van Landschap Noord-Holland maakte de Groenploeg verschillende recreatieve voorzieningen van duurzame materialen. Ook voor eigenaren van andere terreinen, parken, buitenplaatsen en landgoederen maakte onze Groenploeg dergelijke duurzame, ambachtelijke voorzieningen. Alle producten maken wij uitsluiten op maat en van duurzame materialen. We maken producten vaak in eigen werkplaats op een ambachtelijke manier. U moeten dan denken aan houten toegangshekken, klaphekken, speeltoestellen en fietsenrekken passend in het gebied of in de omgeving. Wilt u meer informatie over dit soort projecten? Neem dan contact op met onze Groenploeg. Voor gebieden van Landschap Noord-Holland maakte de Groenploeg verschillende producten. Hieronder vindt u een selectie van deze producten die allemaal met duurzame materialen zijn gemaakt. 

Fietsenrekken Overplaats
© Maarten van Scheppingen
Fietsenrekken op De Overplaats - Heemstede
Nieuw toegangshek en fietsenrekken Overplaats
© Maarten van Scheppingen
Nieuw toegangshek en nieuwe fietsenrekken De Overplaats - Heemstede
Schouwborden
© Rick Veldt
Afpalingsbepalingen op schouwborden - Eendenkooi Van der Eng in Uitgeest
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M1 2024 liggend

Heb jij het lentenummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.