Wilco Non

Projectmedewerker
Wilco Non

Door natuur te monitoren kunnen er echt science-based beleidskeuzes gemaakt worden

Wilco Non heeft na zijn master Bos- en Natuurbeheer aan Wageningen Universiteit een aantal jaar gewerkt als docent onderzoeksmethoden en ecologie op Hogeschool Inholland. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar Natuurlijke Zaken. Zijn achtergrond in onderzoeken en ecologie komt daar goed van pas om wetenschappelijk verantwoorde monitoring- en inventarisatieprojecten uit te voeren. Deze variëren van gestandaardiseerde quickscans en natuurtoetsen tot maatwerk in het kader van de PAS. Wilco is breed ontwikkeld. Zo is hij ook verantwoordelijk voor analyse van grote datasets en kan deze resultaten in een maatschappelijke context plaatsen. Hij is goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en de toepassing daarvan. Bovendien heeft hij ervaring met coaching en het ontwikkelen van cursussen.

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.