Wilco Non

Projectleider Ecologie
Wilco Non

Door natuur te monitoren kunnen er echt science-based beleidskeuzes gemaakt worden

Wilco Non heeft na zijn master Bos- en Natuurbeheer aan Wageningen Universiteit een aantal jaar gewerkt als docent onderzoeksmethoden en ecologie op Hogeschool Inholland. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar Natuurlijke Zaken. Zijn achtergrond in onderzoeken en ecologie komt daar goed van pas om wetenschappelijk verantwoorde monitoring- en inventarisatieprojecten uit te voeren. Deze variëren van gestandaardiseerde quickscans en natuurtoetsen tot maatwerk in het kader van de PAS. Wilco is breed ontwikkeld. Zo is hij ook verantwoordelijk voor analyse van grote datasets en kan deze resultaten in een maatschappelijke context plaatsen. Hij is goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en de toepassing daarvan. Bovendien heeft hij ervaring met coaching en het ontwikkelen van cursussen.

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.