Tim Zutt

Boswachter Wadden & Duinen
Tim Zutt
© Dutchphoto

De natuur vooruit helpen, is prachtig...

Tim beheert als boswachter de natuurgebieden in de kop van Noord-Holland. Niet alleen door onderhoud en toezicht maar mede door veranderingen in de natuur waar te nemen en te onderzoeken. En waar nodig de natuur extra te beschermen. Zoals bv voor de tapuit in de Noordduinen, een zeldzame verschijning in Europa. Want, hoe de natuur er nu voor staat, dat bepaalt ook hoe je natuur verder kan ontwikkelen, samen met anderen.

En als ik door polder Callantsoog loop, 10 jaar geleden nog bollenland, is hier nu een waar orchideeënparadijs ontstaan met oa vleeskleurige- en moeraswespenorchis en de zeldzame hondskruid. Daar doe je het voor! 

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.