Sofie de Groot

Projectleider gebiedsontwikkeling
Sofie de Groot

Sofie werkt sinds 2020 bij Natuurlijke Zaken als projectleider. Hiervoor heeft ze gewerkt aan projecten bij het Hoogheemraadschap van Rijnland en voor de Provincie Noord-Holland. Altijd in de rol als projectleider of omgevingsmanager en met oog voor de verschillende belangen in de omgeving. Ze heeft haar master behaald in Sociale Geografie en Klimaat Studies.

Sofie krijgt energie van het zoeken naar oplossingen samen met andere partijen en het behalen van gezamenlijke resultaten. Hierin is ze gedreven en pakt ze haar werk met enthousiasme en een gezonde dosis humor op. Ze vindt het belangrijk om betrouwbaar, open en zorgvuldig te werk te gaan en op deze manier een duurzame relatie op te bouwen met opdrachtgevers.

Cover M3 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Mycena Gerard Bos

Geniet van de herfst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand wandel- en fietsroutes, excursies in de buurt, het laatste natuurnieuws en meer.