Sofie de Groot

Projectleider gebiedsontwikkeling
Sofie de Groot
© Cees de Jonge

Sofie werkt sinds 2020 bij Natuurlijke Zaken als projectleider. Hiervoor heeft ze gewerkt aan projecten bij het Hoogheemraadschap van Rijnland en voor de Provincie Noord-Holland. Altijd in de rol als projectleider of omgevingsmanager en met oog voor de verschillende belangen in de omgeving. Ze heeft haar master behaald in Sociale Geografie en Klimaat Studies.

Sofie krijgt energie van het zoeken naar oplossingen samen met andere partijen en het behalen van gezamenlijke resultaten. Hierin is ze gedreven en pakt ze haar werk met enthousiasme en een gezonde dosis humor op. Ze vindt het belangrijk om betrouwbaar, open en zorgvuldig te werk te gaan en op deze manier een duurzame relatie op te bouwen met opdrachtgevers.

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.