Paul Vester

Technische ondersteuning
paul vester

Hulp bieden aan vrijwilligers in het veld is het leukste van mijn werk

Paul heeft een MEAO opleiding bedrijfskunde genoten en is daarna een technische opleiding gaan doen. Dit gebruikt hij nog dagelijks in zijn werk. Hij zorgt voor het beheer van gereedschappen en machines en dat deze zoals gepland bij de vrijwilligersgroepen zijn. Ook zorgt hij samen met een vrijwilliger voor het groot onderhoud zoals het schoonmaken van de machines. Het leukste van zijn werk vindt hij het inplannen en terugkoppelen naar de vrijwilligerscoördinatoren en het ondersteunen en adviseren van hen. Veiligheid is heel belangrijk in het natuurbeheer, over PBM (Persoon Beschermende Middelen) leert hij vrijwilligers graag meer in één van de cursussen die hij geeft, zoals omgaan met de éénasser, zeis, bosmaaier en handgereedschapscursus. 

Wanneer vrijwilligersgroepen eenmaal voldoen aan alle criteria, dan komt Paul in beeld en zal hij waar hij kan helpen op technisch gebied zoals wat er nodig zal zijn voor de betreffende klus die geklaard dient te worden. 

Zijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.