Marian Bankras

Senior Projectleider
Marian Bankras
© Cees de Jonge

Sinds januari 2023 werkt Marian als projectleider bij Natuurlijke Zaken. Marian is als landschapsontwerper begonnen en heeft zich hierna bijgeschoold in de groenrealisatie. Als projectleider groen werkte ze aan integrale herstructureringsprojecten bij diverse gemeenten. De wens om duurzaam te werken aan groter en meer natuurlijker groen heeft haar gebracht bij Natuurlijke Zaken. 

Specialisme

De invulling van de nieuwe klimaatopgaven binnen en buiten de bebouwde kom, vergroenen van de openbare ruimte waardoor er een betere biodiversiteit kan worden gerealiseerd is een onderwerp waar Marian warm voor loopt. Dit samen met de betrokkenen maken, uitvoeren en zorgen dat dit goed beheerd kan worden zijn de projecten voor Marian. Maar ook voor natuurherstelprojecten en het maken van nieuwe natuur kunt u bij Marian terecht. 

cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven