Jurgen Rotteveel

Projectmedewerker
Jurgen Rotteveel
© Cees de Jonge

Enorme veldkennis inzetten voor opdrachtgevers

Jurgen Rotteveel heeft na het afronden van de studie Bos- en Natuurbeheer op MBO en HBO niveau in Velp bij het ecologisch adviesbureau Staro Natuur en Buitengebied gewerkt. Zijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het uitvoeren van broedvogelkarteringen voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, quickscans en inventarisaties t.b.v. natuurwetgeving en gedragscodes en het begeleiden van een natuurherstelproject van Staatsbosbeheer.

In zijn vrije tijd bezoekt Jurgen regelmatig verschillende natuurgebieden in Nederland, daarnaast voert hij al een aantal jaar vrijwilligerswerk uit voor diverse organisaties. Hierdoor heeft Jurgen veel veldkennis opgedaan en een brede soortenkennis opgebouwd.

Sinds augustus 2017 is Jurgen werkzaam bij Natuurlijke Zaken als projectmedewerker waar hij zich vooral richt op het werkveld ecologie. Hij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van veldinventarisaties en quickscans, het analyseren van datasets m.b.v. ArcGis en Excel, o.a. van ganzentellingen en hij houdt zich bezig met subsidieaanvragen rond natuurbeheer.

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.