Jurgen Rotteveel

Projectmedewerker
Jurgen Rotteveel

Enorme veldkennis inzetten voor opdrachtgevers

Jurgen Rotteveel heeft na het afronden van de studie Bos- en Natuurbeheer op MBO en HBO niveau in Velp bij het ecologisch adviesbureau Staro Natuur en Buitengebied gewerkt. Zijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het uitvoeren van broedvogelkarteringen voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, quickscans en inventarisaties t.b.v. natuurwetgeving en gedragscodes en het begeleiden van een natuurherstelproject van Staatsbosbeheer.

In zijn vrije tijd bezoekt Jurgen regelmatig verschillende natuurgebieden in Nederland, daarnaast voert hij al een aantal jaar vrijwilligerswerk uit voor diverse organisaties. Hierdoor heeft Jurgen veel veldkennis opgedaan en een brede soortenkennis opgebouwd.

Sinds augustus 2017 is Jurgen werkzaam bij Natuurlijke Zaken als projectmedewerker waar hij zich vooral richt op het werkveld ecologie. Hij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van veldinventarisaties en quickscans, het analyseren van datasets m.b.v. ArcGis en Excel, o.a. van ganzentellingen en hij houdt zich bezig met subsidieaanvragen rond natuurbeheer.

magazine nr. 2 - 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In ons magazine lees je alles over weidevogels, orchideeën en nog veel meer. Met wandelroute (10 km) in Westfriesland.