Jurgen Rotteveel

Projectmedewerker
Jurgen Rotteveel
© Cees de Jonge

Enorme veldkennis inzetten voor opdrachtgevers

Jurgen Rotteveel heeft na het afronden van de studie Bos- en Natuurbeheer op MBO en HBO niveau in Velp bij het ecologisch adviesbureau Staro Natuur en Buitengebied gewerkt. Zijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het uitvoeren van broedvogelkarteringen voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, quickscans en inventarisaties t.b.v. natuurwetgeving en gedragscodes en het begeleiden van een natuurherstelproject van Staatsbosbeheer.

In zijn vrije tijd bezoekt Jurgen regelmatig verschillende natuurgebieden in Nederland, daarnaast voert hij al een aantal jaar vrijwilligerswerk uit voor diverse organisaties. Hierdoor heeft Jurgen veel veldkennis opgedaan en een brede soortenkennis opgebouwd.

Sinds augustus 2017 is Jurgen werkzaam bij Natuurlijke Zaken als projectmedewerker waar hij zich vooral richt op het werkveld ecologie. Hij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van veldinventarisaties en quickscans, het analyseren van datasets m.b.v. ArcGis en Excel, o.a. van ganzentellingen en hij houdt zich bezig met subsidieaanvragen rond natuurbeheer.

cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven