Ilse Miedema

Hoofd Communicatie & Marketing
Ilse Miedema
© Sabine van Keulen

Een mooi cadeau!

Werken bij Landschap Noord-Holland is voor Ilse Miedema als een mooi cadeau. De prachtige natuur en het veelzijdige landschap waar zij zich voor inzet en de mensen enthousiast maken, geeft haar enorm veel energie en voldoening.

Haar werk loopt uiteen van strategisch overleg met andere partijen over maatschappelijke vraagstukken tot persoonlijke gesprekken met natuurliefhebbers die Landschap Noord-Holland een warm hart toe dragen. Het ontwikkelen van de organisatievisie is haar op het lijf geschreven. En -als het noodzakelijk is- geeft zij mede richting aan veranderingsprocessen, reorganisatie of crisis. 

In de aansturing van twee teams, houdt zij haar rol van manager graag zo klein mogelijk. Zij stuurt vanuit het vertrouwen in mensen en hun professionaliteit, geeft richting en denkt mee als het nodig is.

Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven