Ilse Miedema

Hoofd Communicatie & Marketing
Ilse Miedema / Cees de Jonge
© Cees de Jonge

Een mooi cadeau!

Werken bij Landschap Noord-Holland is voor Ilse Miedema als een mooi cadeau. De prachtige natuur en het veelzijdige landschap waar zij zich voor inzet en de mensen enthousiast maken, geeft haar enorm veel energie en voldoening.

Haar werk loopt uiteen van strategisch overleg met partijen over maatschappelijke vraagstukken tot persoonlijke gesprekken met natuurliefhebbers die Landschap Noord-Holland een warm hart toe dragen. Het ontwikkelen van de organisatievisie is haar op het lijf geschreven. En - als het noodzakelijk is - geeft zij mede richting aan veranderingsprocessen, reorganisatie of crisis. 

In de aansturing van twee teams, houdt zij haar rol van manager graag zo klein mogelijk. Zij stuurt vanuit het vertrouwen in mensen en hun professionaliteit, geeft richting en denkt mee als het nodig is.

cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven