Dorien Hoogeboom

Projectleider
Dorien Hoogeboom

GIS is een prachtig instrument om dat wat je ziet in het veld om te zetten naar wat dat betekent

Dorien is in 2006 afgestudeerd in Spatial Ecology aan de Universiteit van Amsterdam en werkt vanaf 2007 bij Landschap Noord-Holland. Zij is als projectleider verantwoordelijk voor onderzoek en advies op het gebied van Natura 2000, habitattypen, zoogdieren en (weide)vogels. Dorien houdt zich graag bezig met het analyseren van complexe natuurvraagstukken en databases en ze is goed thuis in het uitvoeren van veldinventarisaties, zoals het inventariseren van broedvogels en vleermuizen.

Dorien haar expertise op GIS-gebied en natuurbeleid, en de ervaring die zij heeft opgedaan bij Ecologisch Onderzoeks- en Adviesbureau Van der Goes en Groot komen daarbij perfect van pas. Ze werkt graag samen met andere mensen en weet met haar enthousiasme mooie projecten te realiseren, waaronder de Noord-Hollandse Zoogdieratlas en diverse publicaties met betrekking tot Natura 2000 en weidevogels.

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.