Dorien Hoogeboom

Projectleider
Dorien Hoogeboom

GIS is een prachtig instrument om dat wat je ziet in het veld om te zetten naar wat dat betekent

Dorien is in 2006 afgestudeerd in Spatial Ecology aan de Universiteit van Amsterdam en werkt vanaf 2007 bij Landschap Noord-Holland. Zij is als projectleider verantwoordelijk voor onderzoek en advies op het gebied van Natura 2000, habitattypen, zoogdieren en (weide)vogels. Dorien houdt zich graag bezig met het analyseren van complexe natuurvraagstukken en databases en ze is goed thuis in het uitvoeren van veldinventarisaties, zoals het inventariseren van broedvogels en vleermuizen.

Dorien haar expertise op GIS-gebied en natuurbeleid, en de ervaring die zij heeft opgedaan bij Ecologisch Onderzoeks- en Adviesbureau Van der Goes en Groot komen daarbij perfect van pas. Ze werkt graag samen met andere mensen en weet met haar enthousiasme mooie projecten te realiseren, waaronder de Noord-Hollandse Zoogdieratlas en diverse publicaties met betrekking tot Natura 2000 en weidevogels.

Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven