Dorien Hoogeboom

Projectleider
Dorien Hoogeboom
© Cees de Jonge

GIS is een prachtig instrument om dat wat je ziet in het veld om te zetten naar wat dat betekent

Dorien is in 2006 afgestudeerd in Spatial Ecology aan de Universiteit van Amsterdam en werkt vanaf 2007 bij Landschap Noord-Holland. Zij is als projectleider verantwoordelijk voor onderzoek en advies op het gebied van Natura 2000, habitattypen, zoogdieren en (weide)vogels. Dorien houdt zich graag bezig met het analyseren van complexe natuurvraagstukken en databases en ze is goed thuis in het uitvoeren van veldinventarisaties, zoals het inventariseren van broedvogels en vleermuizen.

Dorien haar expertise op GIS-gebied en natuurbeleid, en de ervaring die zij heeft opgedaan bij Ecologisch Onderzoeks- en Adviesbureau Van der Goes en Groot komen daarbij perfect van pas. Ze werkt graag samen met andere mensen en weet met haar enthousiasme mooie projecten te realiseren, waaronder de Noord-Hollandse Zoogdieratlas en diverse publicaties met betrekking tot Natura 2000 en weidevogels.

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.