Dirk Sybenga

Projectleider
Dirk Sybenga
© Cees de Jonge

Werk in Uitvoering

Sinds september 2018 is Dirk projectleider Natuur- en Cultuurtechniek bij Natuurlijke Zaken. Dirk heeft bij diverse organisaties gewerkt aan de realisatie van multidisciplinaire projecten op het gebied van natuur-, cultuur- en civiele techniek. Deze ervaring zet hij met veel energie in voor het mooier maken van Noord-Holland. Of het nu gaat om nieuwe natuur, herstel van fortgrachten, herstel van veenweidegebied of herstelmaatregelen in de duinen voor al deze, en meer, opgaven kunt u bij Dirk terecht.

Specialisme

Vanuit zijn opleiding Aquatische Ecotechnologie heeft Dirk een passie opgebouwd voor natuurvriendelijke oevers, poelen, vispassages en aanleg van vochtige natuurgebieden. Als opdrachtger kunt u Dirk ook inschakelen voor uitvoering van de ontwikkelingsmonitoring. Op deze manier kunnen we u een heel pakket aanbieden van idee, onderzoek en advisering naar ontwikkeling inclusief monitoring.

Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.