Dirk Sybenga

Senior Projectleider
Dirk Sybenga
© Cees de Jonge

Werk in Uitvoering

Sinds september 2018 is Dirk projectleider Natuur- en Cultuurtechniek bij Natuurlijke Zaken. Dirk heeft bij diverse organisaties gewerkt aan de realisatie van multidisciplinaire projecten op het gebied van natuur-, cultuur- en civiele techniek. Deze ervaring zet hij met veel energie in voor het mooier maken van Noord-Holland. Of het nu gaat om nieuwe natuur, herstel van fortgrachten, herstel van veenweidegebied of herstelmaatregelen in de duinen voor al deze, en meer, opgaven kunt u bij Dirk terecht.

Specialisme

Vanuit zijn opleiding Aquatische Ecotechnologie heeft Dirk een passie opgebouwd voor natuurvriendelijke oevers, poelen, vispassages en aanleg van vochtige natuurgebieden. Als opdrachtger kunt u Dirk ook inschakelen voor uitvoering van de ontwikkelingsmonitoring. Op deze manier kunnen we u een heel pakket aanbieden van idee, onderzoek en advisering naar ontwikkeling inclusief monitoring.

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.