Dirk Sybenga

Projectleider
Dirk Sybenga
© Cees de Jonge

Werk in Uitvoering

Sinds september 2018 is Dirk projectleider Natuur- en Cultuurtechniek bij Natuurlijke Zaken. Dirk heeft bij diverse organisaties gewerkt aan de realisatie van multidisciplinaire projecten op het gebied van natuur-, cultuur- en civiele techniek. Deze ervaring zet hij met veel energie in voor het mooier maken van Noord-Holland. Of het nu gaat om nieuwe natuur, herstel van fortgrachten, herstel van veenweidegebied of herstelmaatregelen in de duinen voor al deze, en meer, opgaven kunt u bij Dirk terecht.

Specialisme

Vanuit zijn opleiding Aquatische Ecotechnologie heeft Dirk een passie opgebouwd voor natuurvriendelijke oevers, poelen, vispassages en aanleg van vochtige natuurgebieden. Als opdrachtger kunt u Dirk ook inschakelen voor uitvoering van de ontwikkelingsmonitoring. Op deze manier kunnen we u een heel pakket aanbieden van idee, onderzoek en advisering naar ontwikkeling inclusief monitoring.

Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven