Dirk Sybenga

Projectleider
Dirk Sybenga
© Cees de Jonge

Werk in Uitvoering

Sinds september 2018 is Dirk projectleider Natuur- en Cultuurtechniek bij Natuurlijke Zaken. Dirk heeft bij diverse organisaties gewerkt aan de realisatie van multidisciplinaire projecten op het gebied van natuur-, cultuur- en civiele techniek. Deze ervaring zet hij met veel energie in voor het mooier maken van Noord-Holland. Of het nu gaat om nieuwe natuur, herstel van fortgrachten, herstel van veenweidegebied of herstelmaatregelen in de duinen voor al deze, en meer, opgaven kunt u bij Dirk terecht.

Specialisme

Vanuit zijn opleiding Aquatische Ecotechnologie heeft Dirk een passie opgebouwd voor natuurvriendelijke oevers, poelen, vispassages en aanleg van vochtige natuurgebieden. Als opdrachtger kunt u Dirk ook inschakelen voor uitvoering van de ontwikkelingsmonitoring. Op deze manier kunnen we u een heel pakket aanbieden van idee, onderzoek en advisering naar ontwikkeling inclusief monitoring.

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.