Een groen hart? Kom werken bij Landschap Noord-Holland

Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Landschap Noord-Holland is een dynamische en doelgerichte organisatie. Een organisatie die jou als medewerker zelfstandigheid biedt en verantwoordelijkheden geeft. Een organisatie die vol overtuiging de natuur in Noord-Holland koestert en investeert in haar medewerkers. Wij vinden het leuk om met veel inzet en enthousiasme aan gestelde doelen te werken. Kortom het is leuk om bij Landschap Noord-Holland te werken.

Als je kiest voor Landschap Noord-Holland als nieuwe werkgever, dan ga je samenwerken met een  team trotse en gemotiveerde collega’s die hart hebben voor de natuur. Natuur en landschap duurzaam beschermen en ontwikkelen: daar doen wij het voor. Met zijn allen beheren we eigen en andermans terreinen, doen we onderzoek en geven we advies. We vinden het belangrijk dat onze omgeving meegeniet van de prachtige Noord-Hollandse natuur.

Open sollicitaties

Het is niet mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Je kunt alleen solliciteren op vacatures die binnen Landschap Noord-Holland vacant zijn.

Vacatures

Op dit moment hebben wij vacatures.