Nieuwsbrief Boerenlandvogels

Grutto
© Menno Schaefer

Het laatste nieuws over de boerenlandvogels in Noord-Holland

Ben je geïnteresseerd in boerenlandvogels? Vanuit je werk of persoonlijke belangstelling? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Onze medewerkers en vrijwilligers houden je elke maand op de hoogte van actuele ontwikkelingen in Noord-Holland. Met praktische ervaringen en opmerkelijke waarnemingen van mensen die veel in het veld zijn. In de nieuwsbrief lees je ook nieuwe onderzoeksresultaten krijg je als eerste het digitale jaarboek met alle gegevens van het afgelopen broedseizoen van de weidevogels.

Naam en e-mail
Relatietype
Ben je donateur?
Ben je donateur?
Het donateursnummer vind je op de achterzijde van de Natuurpas. Met dit nummer kunnen we je e-mailadres koppelen aan je overige gegevens

Voorwaarden

Je ontvangt elke maand per e-mail onze nieuwsbrief. Tijdens het seizoen kan de frequentie hoger zijn. Als je geen prijs meer stelt op de nieuwsbrief, dan kun je je altijd snel en makkelijk uitschrijven via de afmeldlink onderin elk bericht. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met onze administratie via e-mail of tel.  088 - 00 64 400.

Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.