Vraag inheemse bomen aan en maak Noord-Holland nog mooier!

Vlier / Pixabay
© Pixabay
Datum
di. 20 juni 2023

Heb je minimaal 500m2 grond? 

Ben jij een eigenaar van een voedselbos, agrarier, particulier, bedrijf of overheid met minimaal 500 m2 beschikbare grond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de Natuur- en Milieufederatie Noord-Holland willen wij graag samen met jou inheemse bomen en struiken aanplanten. En het goede nieuws is dat de bomen en struiken gratis geleverd worden. 

Bomen aanvragen

Doe mee, draag bij aan een beter klimaat 

We maken hiervoor samen met jou een plan welke inheemse bomen en struiken het beste passen op jouw grond. Daarnaast ondersteunen we de aanplant en leveren de bomen en struiken. Als tegenprestatie verwachten we van jou als grondeigenaar dat je meehelpt met de aanplant en de bomen en struiken voor lange tijd laat staan.   

Benut deze kans en creeer meer biodiversiteit

Dit is jouw kans om een positieve impact te hebben op de natuur en het milieu. Het aanplanten van bomen biedt namelijk talloze voordelen. Niet alleen helpen ze bij het vastleggen van CO2, maar ze dragen ook bij aan het verhogen van de biodiversiteit. Bovendien zorgen bomen voor verkoeling en dragen ze bij aan een gezondere waterhuishouding van de grond. Samen creëren we een groenere en duurzamere omgeving. Doe mee en word partner in natuurbehoud en landschapsverbetering.

Dus:

 1. Heb je minimaal 500m2 grond
 2. Help je mee bij de aanplant
 3. Laat je de bomen langere tijd staan

  Direct aanmelden 

  Sluit je vandaag nog aan bij ons initiatief om inheemse bomen aan te planten. Samen kunnen we een verschil maken en een duurzame toekomst opbouwen. Meer informatie of neem contact op met Arnoud de Vries en ontdek hoe jouw grond kan bijdragen aan een groenere wereld!

  Dit landelijke project Plan Boom is mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van de Nationale Postcodeloterij. Landschap Noord-Holland ontving een projectbijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds. 

  Arnoud de Vries

  Functie

  Senior Projectleider

  Arnoud heeft veel kennis en ervaring op het gebied van CO2 vastlegging, lokale natuurprojecten en nieuwe natte teelten in het veenweidegebied. Ook in zijn vrije tijd is Arnoud met zijn familie op actieve wijze in de natuur te vinden.

  Neem contact op
  Arnoud de Vries
  cover M2 2024

  Maak gratis kennis met ons magazine

  Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

   

  Naar boven
  M2 2024 liggend

  Heb jij het zomernummer al?

  Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.