Natuurwerkdag 2023

Natuurwerkdag 2023
Datum
di. 3 oktober 2023

Ook zin om samen in de natuur te werken?

De Natuurwerkdag 2023 komt er weer aan. In Noord-Holland zijn al diverse locaties bekend waar op vrijdag 3 en zaterdag 4 november mooie klussen staan gepland met trotse vrijwilligers, en in het hele land nog veel meer.

Kom met collega’s, buren, vrienden of familie bomen snoeien, bollen planten, poelen schoonmaken of takkenrillen bouwen. Geniet van de frisse buitenlucht, leer nieuwe mensen kennen en ervaar hoe gezellig het is om samen bij te dragen aan jouw groene en gezonde leefomgeving.

Of heb je een mooi klus die bijdraagt aan de natuur bij jou in de buurt en zijn een paar extra handen welkom? Denk aan het opknappen van een buurttuin of het snoeien van fruitbomen in een boomgaard.

Meld je dan snel aan op Natuurwerkdag en kies een mooie plek uit.

Alleen samen vergroten we de positieve impact op de natuur!

Je komt op bijzondere plekken in de natuur

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met groen vrijwilligerswerk. Voor één keer of misschien ben je hierna wel verkocht?

Help mee met het aanleggen van een voedselbos in Slootdorp of plant bes- en bloemrijke struiken bij Natuurzone Purmerend.  

Leer hoe je een broeihoop voor ringslangen maakt, bij Ratteneiland te Landsmeer, Moerasbos Purmerend, Stadspark Frankendael en Echobos Muiderberg. 

Liever aan het werk in de duinen? Dit kan bij Het Zwanenwater bij Callantsoog, De Schoorlse duinen bij Hargen, Duin en Kruidberg bij Santpoort en Middenduin bij Overveen.  

Aanmelden

We zien je graag op 3 of 4 november, tot dan! 

 

cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven