Inspiratiedag 'Natuur in het Boerenland': 16 februari

Natuur in Boerenland 2019
© LandschappenNL
Datum
di. 22 januari 2019

Vrijwillige beschermers, tellers, boeren en beheerders in het boerenland zijn op zaterdag 16 februari 2019 van 9-17 uur welkom tijdens de interactieve inspiratiedag 'Natuur in het boerenland' in het Beatrixgebouw (Jaarbeurs in Utrecht, direct naast station Utrecht Centraal).

Programma

Het programma biedt een variatie aan onderwerpen waaronder: inspanningen, trends van soorten en nieuwe technieken op het gebied van beschermingswerk in het boerenland. Er is ook muziek, een uitstekende lunch en een borrel na afloop om na te praten. Aanmelden kan hier. Neem met vragen contact op. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer.

Het is ook mogelijk om als vrijwilligersgroep, beheerder of organisatie met een stand aanwezig te zijn in de aangrenzende Expozaal van de Jaarbeurs. Vooral om je werkgebied te laten zien, hoe je te werk gaat bij beheer en bij monitoring en welke ervaringen en resultaten hiermee zijn.

Georganiseerd door: LandschappenNL, Sovon Vogelonderzoek Nederland, RAVON, FLORON, Zoogdiervereniging, Vlinderstichting, SoortenNL en BoerenNatuur. Gefinancierd door het ministerie van LNV, alle provincies, LandschappenNL en Vogelbescherming Nederland.

cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven