Donatie deelnemers Levenslust Atelier

Donatie Levenskunst Atelier
Datum
do. 15 februari 2024

€ 750,- voor aankoop nieuwe natuur

Sinds de start van het Noord-Hollands Natuurfonds in 2020 hebben meer dan 6.500 naturliefhebbers een donatie gedaan voor de aankoop van grond. Het is hartverwarmend om te zien hoe creatief en betrokken onze giftgevers zijn. Een goed voorbeeld is de donatie die we onlangs ontvingen van Twanneke Dijkstra van Levenskunst Atelier. 

Levenskunst Atelier organiseert  filosofische cafés in o.a. Heiloo en Wijk aan Zee. Deelnemers betalen hiervoor een kleine vergoeding. Door deze bijdragen op te sparen, is er een bedrag van € 750 bij elkaar gebracht voor de aankoop van nieuwe natuur in Noord-Holland. “Ik wilde het geld aan een goed doel schenken en besloot dat dat Landschap Noord-Holland moest worden”, aldus filosofisch gespreksleider Twanneke Dijkstra (midden). Vorige week nam zij, samen met Lioba de Geus-Lieftin (links) en Yvonne Posthumus (rechts) het certificaat in ontvangst van de 100 m2 nieuwe natuur die dankzij hun donatie mogelijk wordt gemaakt.

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.