Aanpassing Beschermersbijdrage in 2024

Eilandspolder
© Dutchphoto
Datum
vr. 24 november 2023

Inflatie zorgt voor stijgende beheer- en bedrijfskosten

Een belangrijk deel van ons werk voor de natuur wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van Beschermers. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Door de hardnekkige inflatie in de afgelopen twee jaar zijn de kosten voor beheer (van zowel natuur als monumentaal erfgoed) én de bedrijfskosten sterk toegenomen waardoor we genoodzaakt zijn om de bijdrage voor het Beschermerschap te verhogen. De laatste aanpassing was 11 jaar geleden. Vanaf 1 januari 2024 geldt een minimale bijdrage van € 2,75 per maand en € 27,50 per jaar. 

In december ontvangen alle Beschermers een brief met meer informatie. De incasso van de bijdrage wordt met ingang van het nieuwe jaar automatisch aangepast. Een extra gift blijft uiteraard van harte welkom. Met de hulp van natuurliefhebbers kunnen we de natuur de zorg blijven geven die zo dringend nodig is. 

cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven