Maak kans op een luchtfoto

Stad Haarlem
© Aerovista

Maak kans op een luchtfoto van jouw huis en omgeving

We zijn allemaal wel een beetje trots op onze woonomgeving. Op ons huis, de buurt waarin we wonen en de streek waarin we de meeste tijd van ons leven doorbrengen. Hier voelen we ons thuis en kennen we de weg als geen ander. Maar die heerlijke plek is veranderlijker dan je denkt. Hoeveel huizen, bedrijven en wegen zijn er al niet bijgekomen? En wat gaat er in de toekomst gebeuren? Hoogste tijd dus om jouw thuis nu op de foto te zetten. Zodat je later nog kunt terug gezien hoe het was. En nee, niet zomaar. Vanuit de lucht, door een professionele luchtfotograaf. Zo is jouw plek van nu voor altijd vereeuwigd. 

Meld je uiterlijk 30 september 2020 aan. We verloten vijf luchtfoto's (serie digitale opnamen én uitvergroting op 40 x 30 cm) onder alle deelnemers.

Ja, ik maak kans op een luchtfoto van mijn huis

Mijn gegevens
Vul hieronder je gegevens in. Let op: alleen inwoners van Noord-Holland kunnen deelnemen.
Adres
Meer dan 50.000 natuurliefhebbers ontvangen elke maand wandel- en fietsroutes, leuke uitjes, tips van de boswachter en verrassende achtergronden over planten en dieren.

 

Deelname
Deelname is voorbehouden aan inwoners van Noord-Holland. Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren worden geaccepteerd. Maximaal één inzending per adres. Binnen een week na de sluitingstermijn (30 september 2020) worden 5 winnaars geloot en per e-mail bekend gemaakt aan alle deelnemers. Het opgegeven adres wordt gebruikt voor het maken van de luchtfoto. Opnames vinden plaats in oktober. De winnaar ontvangt een aantal digitale luchtfoto's en uitvergroting (40 x 30 op dibond) van één foto naar keuze.

 

Persoonsgegevens
Met deelname aan de actie geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken de gegevens om je op de hoogte te houden over het verloop van de actie en je te informeren over de activiteiten van Landschap Noord-Holland. Het kan zijn dat wij je eenmalig bellen om te vragen of je donateur wilt worden. Wil je niet gebeld worden? Laat het ons even weten via e-mail. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.