Actie ‘Luchtfoto van je huis’ gestart

Stad Haarlem
© Aerovista
Datum
ma. 17 augustus 2020

Jouw huis vanuit de lucht. Dat wordt vast een plaatje.

Met de campagne ‘1 miljoen m2’ willen we Noord-Hollanders laten zien hoe razendsnel hun omgeving verandert. Overal schieten woningen, bedrijven en wegen de grond uit, vaak ten koste van de laatste stukken natuur. Daar willen we verandering in brengen. Een van de manieren om mensen bewust te maken van hun omgeving, is door het te laten zien vanuit de lucht. Met de actie ‘Maak kans een op een luchtfoto van je huis’ bieden we Noord-Hollanders de kans om een serie luchtfoto’s te winnen van hun huis en buurt. Dat levert niet alleen een mooi plaatje op, maar maakt ook duidelijk hoe belangrijk het is om te wonen in een groene en gezonde omgeving.

Deelname aan deze actie is helaas niet meer mogelijk. 

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.