Gasterij Leyduin

Gasterj Leyduin buiten
© Dutchphoto

Restaurant in het bos van Leyduin

Wat is er fijner om na een pittige wandeling of fietstocht even uit te rusten en wat te nuttigen. Gasterij Leyduin, vlakbij de ingang van de rustieke Buitenplaats Leyduin, is de perfecte plek daarvoor. Het is gehuisvest in het oudste gebouw op de Buitenplaats: het Juffershuis of Tweelinghuis. In 2016 en 2017 hebben we dit volledig houten huis opgeknapt en omgetoverd tot een plek waar je makkelijk een paar uur kan vertoeven en waar je ook kunt logeren.

Het restaurant is een inspirerende ontmoetingsplek voor fietsers en wandelaars, voor jong en oud. Op de begane grond is een sfeervol restaurant en een winkel met luxe cadeautjes. Neem gerust plaats bij de open haard of kies voor de opkamer waar u een kijkje in de keuken krijgt.

Interieur Gasterij Leyduin
© Woningfotografie A. Boekee

Overnachten

Slapen in een bos

Op de eerste verdieping zijn van Gasterij Leyduin bevinden zich sfeervolle, luxueuze gastenkamers met uitzicht op het bos. Slaap lekker! Alle informatie.

Logeerkamer
© Woningsfotografie Boekee
Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven