Speuren met Opstapp-app in Mariëndal

Routes
Mariëndal / Ingrid Meijerink
Routes

Zoek de punten en ontdek Mariëndal

De Opstapp-app van De Helderse Vallei is een echte aanrader voor gezinnen en leergierige volwassenen. Wat is er leuker dan zelf op ontdekkingstocht te gaan in de natuur? Er is een speurtocht uitgezet die leuk is voor groot en klein. Gebruik je speurneus, zoek de punten en geef antwoord op de vragen. Wat weet jij van de natuur?

Hoe werkt het?

Download als je Wifi hebt de Opstapp-app uit de Playstore of in de Apple-store op je smartphone. Download de route, zet je GPS aan en zorg er voor dat je batterij vol is. Ga naar de ingang van het Wildrijk en als je bij het startpunt staat, verschijnen op het scherm de punten die je moet opzoeken. Als je zo’n punt hebt gevonden, krijg je een vraag. Weet je de antwoorden op alle vragen?

Er is ook een Opstapp-tocht in deze natuurgebieden: Wildrijk, Ilperveld en Buitenplaats Leyduin.

Speurneusapp / Dutchphoto

Praktische informatie

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven
Cadeau certificaat

Een duurzaam kerstcadeau

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.