Jarig: Vier een piratenfeest op het water

Groepsuitjes
Verjaardag
© Klaas Ros
Groepsuitjes

Op avontuur met een echte piraat!

Wil je een uniek partijtje voor je kind waar je zelf weinig werk aan hebt? Kom dan naar natuurgebied Ilperveld in Landsmeer voor een onvergetelijk Piratenpartijtje. De kinderen hebben er alle ruimte en gaan met twee piraten op zoek naar de schat die ligt verstopt op een van de 600 eilanden. Ze krijgen aanwijzingen, doen spelletjes en varen in een echte piratenboot. De kinderen krijgen limonade, een snoeperijtje en een piratendiploma. Het enige dat jij hoeft te doen is vragen of de kinderen zich willen verkleden als ze daar zin in hebben. Wij zorgen voor de rest.

Ben jij bijna jarig?

Wil jij een partijtje dat nog niemand heeft gehad? Kom het dan bij ons vieren. Wij hebben een supercoole boot met piratenvlaggen en onze twee piraten gaan samen met jou op zoek naar de schat die verstopt ligt op een van de 600 eilanden. Het is er geheimzinnig en stil en onderweg doen we spelletjes en kun je lekker rennen en zoeken naar de schat. Er is limonade en na afloop krijg je een snoeperijtje en een echt piratendiploma. Durf jij mee te gaan? Ook voor meiden een heel stoer en vrolijk partijtje.

Reserveren kan via de mail of telefonisch op 088 0064400

Praktisch

  • Maximaal 10 kinderen
  • Leeftijd 6 t/m 12 jaar
  • Prijs € 175 all-in, natuurpashouders krijgen € 50,- korting
  • Duur ca. 1,5 uur
Kinderen Ilperveld

Praktische informatie

Reserveer per e-mail
cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven