Ontwikkeling recreatieve routes

Noord-Hollandpad
© Waddenwandelen

Wandelend, fietsend of varend maken mensen kennis met uw gebied

Als eigenaar van een (recreatie) gebied wilt u dit gebied aantrekkelijk en waardevol maken voor omwonenden en bezoekers. Een interessante manier om meer bezoekers naar uw gebied te trekken is het aanleggen van een route. Dat kan een wandel-, fiets- of vaarroute zijn. Zo komen bezoekers van het gebied op de mooiste plekjes.

De ontwikkeling en de aanleg van een route kost echter veel tijd. En u moet lastige beslissingen nemen. Want hoe loopt bijvoorbeeld de route, moet er toestemming komen van grondeigenaren of -gebruikers, gaan we bewegwijzering gebruiken etc. Daarna volgt de daadwerkelijke aanleg in het veld. Onze adviseurs zijn betrokken bij vele routes in Noord-Holland zoals het Noord-Hollandpad, het Wandelnetwerk en nog veel meer. Zij hebben alle kennis in huis om u te ontzorgen.

Ontwikkeling, aanleg en onderhoud

Als u contact opneemt met onze adviseur kan deze samen met u de juiste keuzes maken in een plan van aanpak die gemakkelijk te integreren zijn in uw project. Uiteraard rekening houdend met uw beschikbare budget. Van ontwikkeling, ontwerp tot aanleg en onderhoud.  Bij ons is alles in één hand: van idee tot uitvoering en onderhoud. Wij zijn  verankerd in een groot maatschappelijke netwerk van terreinbeherende organisaties, vrijwilligersgroepen en ondernemers. Daardoor zijn de lijnen bij ons kort.

 

Nicky Schuurman

Functie

Projectmedewerker

Nicky Schuurman is gespecialiseerd in cultuurhistorisch onderzoek en het maken van (erf)inrichtingsplannen. Op het gebied van ruimtelijke ordening houdt zij zich ook bezig met bestemmingsplannen.

Neem contact op
Nicky Schuurman
© Cees de Jonge
cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.